12.6 C
Belgrade
petak, 20 maja, 2022

VUČIĆU NIJE DOBRO: Obućina ga ubila u pojam!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Ko juče nije bio na ustanku, danas ni ne zna da se dogodio. Ni slova u dnevnoj štampi. Ništa. Ko da vazduh i voda u Srbiji nisu problem“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Pa i nisu objasnila je premijerka, nego okupljeni lažu, bave se politikom i problemima prvog sveta. U njenom – drugom svetu – ne bave se politikom nego demagogogijom – rekla je Obućina i dodala:

– Nedeljni ručkovi održavaju se subotom u Beogradu na vodi. Tamo ona, predsednik i Siniša Mali gledajući Savu zaključuju: sve teče kao ladna voda: Srbija nema problem ni sa poslovima, ni sa platama, ni sa mladima, ni sa aferama, ni sa kriminalom, ni sa penzijama.

- Advertisement -

Zaključila je da su se dogovori tog sastanka izrekli uveče u Dnevniku na Javnom servisu.Brnabić sa ručka napala demonstrante: Skup je bio tužan i licemeran!Ispred Skupštine narod protestuje, Vučić i ekipa ručaju

– Što se na ručku smislilo, na RTS-u se kazalo. Ne ljutite se što vlast ruča dok građani protestuju. Već smo čuli – bezgrešnih nema. Šteta što nema i nekoga da ekipi kaže da se ljudi okupljaju jer je došlo i do vazduha i do vode. A kad budu počeli da izlaze na ulice – jer je došlo i preko glave – svi će im biti samo grešni – završila je uvod Obućina.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti