VUČIĆU LUĐI SI NEGO IKADA: Praviš od nas zamorčiće za vakcinu!

Obavezno pročitajte

“Država nam se raspada pred našim očima“, navodi Miroslav Parović (Narodni slobodarski pokret), i dodaje da je dokaz za to što je režim Aleksandra Vučića luđi nego ikada. Kaže da iza priče da smo u zlatnom dobu, ustvari stoji deficit od 40 procenata budžeta. “40 procenata onoga što smo potrošili nismo pokrili iz realnim prihoda, a pritom se priča da ćemo doživeti nekakav ekonomski bum! Vučić je deset puta je obišao nezavršene kovid bolnice, prazne hale. Do sada nisu završene iako će biti pompezno otvorene. Plašio nas je noćima iz nezavršenih bolnicama pričom o tome da nam je GDP nikada bolji, iako smo jedino prvaci u broju zaraženih na milion stanovnika!“


Dodaje da za to vreme mafija, i pored pre dva meseca pompezno najavljene borbe protiv mafije, nemamo niti jednog uhapšenog, niti se imovina konfiskuje, a kriminalci dodatno pljačkaju budžet koji je u deficitu.

“Država nam je ekonomski, zdravstveno, pa i sportski u kolapsu“ – smatra Parović i dodaje da Nebojša Čović optužuje Ostoju Mijailovića da je švercuje kokain, a Mijailović Čovića da je “pudlica“. Zato i postoji zebnja da li ćemo se uopšte kvalifikovati na neko takmičenje u košarci ove godine, ističe on.

- Advertisement -

“Niti jednom Vučić nije otišao da obiđe ljude koji satima čekaju po hladnoći ispred kovid ambulanti. Prijatelju, hajde njima reci da si ekonomski džin i tigar! Ispričaj njima tvoju tužnu životnu priču, da je samo tvoja porodica ugrožena!

Iako si ti svojom vladinom ugrozio sve naše porodice i sve te ljude koji se smrzavaju čekajući da vide da li imaju kovid. Ponašaš se kao što ste se vi, ratni profiteri, ponašali devedesetih godina! Kada ste decu slali na prve linije fronta, a vi srbovali u kafanama u Beogradu, u kafanama u Beogradu ste vodili ratove i u Bosni, Hrvatskoj i na teritoriji Kosova i Metohije! A nikada niste otišli na liniju fronta, a pri tome ste bili najgrlatiji.“

Smatra da je Vučić, videvši da je sporazumom u Vašingtonu kojim je dodatno unizio državnu poziciju Srbiju, potpisao sporazum sa Savezom vojvođanskih Mađara, kao predsednik SNS, u kojem stoji da će na u severnoj srpskoj pokrajini Vojvodini biti napravljena zajednica mađarskih opština.

Dodaje da je uradio sve da ne dođe do formiranja Vlade profesora Zdravka Krivokapića, a da sada otvora afere Miloradu Dodiku u Srbiji i da daje prostor Drašku Stanivukoviću.

Parović ističe da je istina da se BIA i policija međusobno prisluškuju, ali da oni zajedno prisluškuju građane Srbije. Takođe, kaže da je Aleksandar Vučić pustio vođe mafijaških klanova protiv koje bi trebalo da vodi rat da odu iz Srbije.

“Jasno je da se stvari guraju ka određenim intergracijama zapadnog Balkana. Pitanje možemo li da se tome odupremo ili bi trebalo da kroz to nađemo svoj nacionalni interes. Ali kako da nađemo nacionalni interes kada imamo režim i jednog čoveka koji samo štiti sebe. Umesto da sada pravimo jednu vrstu srpskih policentričnih integracija – Beograd, Podgorica, Banja Luka.

Ne da imamo marionete u Podgorici i Banja Luci, nego da pravimo određene političke i ekonomske integracije, pa da se tako integrišemo u prostor Zapadnog Balkana. I to bi imalo smisla, jer bi bili najbolje strateški pozicionirani na ovom delu Balkana“ – ističe Parović i dodaje da Vučić radi suprotno i da uništava politički život u Crnoj Gori i Republici Srpskoj, i da pravi papazjaniju na Kosovu i Metohiji.

“Niko neće dozvoliti više da Balkan bude leglo organizovanog kriminala koji međusobno sarađuje. Zato moramo da uzbunimo narod da se nalazimo pred državnim slomom koji će sve nas pogoditi. Ubrzano će režim sledeće godine privatizovati. Ugledni nemački nedeljnik, referenti časopis “Špigl“ piše kako će se na nama u Srbiji testirati vakcine protiv kovida.“ – za kraj ističe Parović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšen novinar – hteo da objavi dokumenta dobijena od Cvijana

Novinar Domagoj Margetić uhapšen je noćas na graničnom prelazu Batrovci, objavljeno je na Tviteru. Pored informacije da je Margetić priveden,...

Još priča na sličnu temu