18.1 C
Belgrade
petak, 12 avgusta, 2022

VUČIĆU IZLETELO UŽIVO: Nije bilo izbora, sam sam učestvovao i pokrao ih

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i predsednik velike propagande laži koja je poznatija kao SNS, na svojoj omiljenoj televiziji, televiziji Pink, uprkos tome što je imao nameštena pitanja ovaj put nije uspeo da obmane javnost. 

Po prvi put je ovaj šizofreni, picousti diktator bio iskren sa narodom Srbije jer je u jednom trenutku verovatno nehotično priznao da u Srbiji nije bilo izbora, i da je jedino on, kao veliki kalif umesto kalifa, ili veliki Tito umesto Tita ušao u svaki grad, svako selo i pod njegovim imenom svaka lista odnela pobedu, osim u pojedinim selima koja su statistička greška, ali će im se putevi zbog toga što su digli glas protiv ovog ludog diktatora zatrti brzinom svetlosti.

Dokle god pristajemo da živimo u Vučićevom svetu mašte, koji se ponaša kao da je Alisa u zemlji čuda a ne predsednik države, pristajaćemo i na ovakve stvari.

- Advertisement -

Pogledajte i slušajte između redova, pažljivo. Voditelj kada je shvatio u kakvu se laž upetljao Vučić, ćutke je prešao preko toga i dozvolio predsedniku Srbije da nastavi u dobro poznatom maniru, da sam sebi postavlja pitanja.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti