25.5 C
Belgrade
ponedeljak, 27 septembra, 2021

OVO JE KRAJ VUČIĆEVOG REŽIMA: Izmislio aferu prisluškivanje

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Advokat Vladimir Gajić, izjavio je danas, povodom afere „prisluškivanje“, da je „jedna grupa“ oko predsednika Srbije Aleksandar Vučića bila pod „opservacijom policije“ zbog poslova kojima se bave, i da se vlast „upetljala kao pile u kučine i ne može iz toga da izađe“.

„Sada prisustvujemo uvertiri propasti Vučićevog režima i građani bi trebalo da budu optimisti. U ne tako dalekom vremenu bićemo na putu da postanemo normalna država. Srbija je sada praktično jednopartijska država i štetu režimu mogu da nanesu samo unutrašnji potresi. Došlo je do sukoba unutar klana i mi smo svedoci tog sukoba“, rekao je Gajić televiziji N1.

Gajić je istakao da je Vučić izmislio aferu „prisluškivanje Vučića“ i ocenio da predsednik Srbije „laže toliko da laž može rukom da se uhvati, a da od njegovih prenemaganja i jeftine glume čoveku može da pozli“.

- Advertisement -

„On nije bio objekat prisluškivanja, nego je više od 1.500 puta upao u mere kojima su prisluškivani drugi, toliko je kontaktirao sa ljudima koji su na zakonitim merama na osnovu sudske odluke“, rekao je Gajić.

„Problem je što su pod obradom bila lica koja su bliska Vučiću. Akcija sa Veljkom Belivukom je presečena i ostaje pitanje koji je bio motiv da ta baš sada bude pokrenuta ta akcija. Mislim da su porodični problemi Vučića osnovni motiv“, rekao je Gajić.

Gajić je ocenio da „režim pomera metu“ napadima na bivšeg potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića, jer je on rekao da je generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić doveo „sporne navijače“ na stadion, a tada je predsednik vlade bio sadašnji predsednik države.

- Advertisement -

„Vuletić nije član nikakvog klana i ne bi trebalo nasedati na priču o njemu“, rekao je Gajić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti