PROFA UTERAO VUČIĆEVIĆU: Da li je Vučićev huligan i Colić iz BIA? (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Vučićev urednik tabloida Informer, Dragan J. Vučićević, nedavno je spektakularno saopštio da su lica sa terase Predsedništva za koje se sumnja da su članovi kriminalnog klana Veljka Belivuka, poslati da tuku građane na protestima, ustvari, pripadnici BIA. On je tom prilikom naveo njihova imena i početno slovo prezimena. Jedno ime je zapalo za oko Vladimiru Vuletiću, predsedniku pokreta Crno na belo, koji je „medijskom Maksu Luburiću“, kako naziva Vučićevu novinarsku perjanicu, postavio određena pitanja u vezi sa njim.

– Da li je Goran C. koga pominjete, ustvari, Goran Colić, pripadnik Petog odeljenja BIA? Čovek koga je, inače, u decembru 2014. godine, Novak Nedić, tadašnji i sadašnji generalni sekretar Vlade, imenovao u Skupštinu Partizana iz redova navijača, onih navijača koje je tada predvodio Sale Mutavi, a čiji su članovi bili i Nenad Vučković Vučko, zatim Veljko Belivuk i, konačno, Aleksandar Vidojević, zvani Aca Rošavi – upitao je profesor Vuletić.

On je, takođe, postavio pitanje Vučićeviću odakle mu pravo da na bilo koji način obaveštava javnost o radu državnih agencija, bezbednosnih informativnih službi.

- Advertisement -

– Da li je to način na koji ste informisali građane iz istrage o svemu onome što se dešava i javno objavljivali preko Vašeg „kanalizaciong otvora“ zvanog Informer? – rekao je Vuletić.

Na kraju, Vuletić je imao pitanje i u vezi transkripta sa saslušanja Veljka Belivuka, kada je tužiocu rekao da mu je Vučić tražio razne usluge.

– I najzad, odgovorite nam na pitanje, da li je transkript koji ste čitali, svojevremeno, između advokata i njegovog branjenika, istinit, pa ste time nezakonito prisluškivali advokata ili je laž, pa ste tada lagali?

Podsetimo, Veljko Belivuk je prilikom saslušanja priznao tužiocu da mu je Vučić tražio da zastrašuje one koji su organizovali proteste protiv vlasti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu