15.1 C
Belgrade
četvrtak, 21 oktobra, 2021

VUČIĆEVIĆ SE IZLAJAO: Vučić ima milione, on bi pola svojih miliona…!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na Pinku dogodilo se čudo. Proradila je podsvest režimskog poltrona (koga neki mešaju sa novinarom) Dragana J. Vučićevića. Govoreći po staroj formuli o Đilasu „lopovu“ i milionima, Vučićević je podsvesno pomislio na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove milione.

– Oni bi dali ne znam šta. Vučić bi dao pola onih svojih mil… Ovaj Vučić, Đilas bi dao pola onih svojih miliona da može da nađe jedan tajni račun Dragana Đilasa, izvinjavam se, Aleksandra Vučića. Poludeo sam sa imenima – rekao je zbunjeni vlasnik Informera.

Tako je to kada se novinarska profesija proda radi lične koristi, odnosno zarad šake evra. Malo ko bi ko zna za lik i delo Dragana J. Vučićevića, rekao da on ima savest. Njegovo proganjanje Vučićevih neistomišljenika ostaće zabeleženo kao najveće urušavanje novinarske profesije u istoriji naše zemlje, a verovatno i celog regiona.

- Advertisement -

Ipak, moguće je da je Vučićević ipak u sebi zadržao gram savesti, pa ga ista proganja, te je zbog toga „poludeo sa imenima“. Zna on dobro kakav mu je gazda i šta radi, ali lična korist je ipak uredniku Informera bitnija od savesti i to iz dana u dan dokazuje.

Kada dođe do promene vlasti, oni poput vlasnika Informera će prvi hteti da pobegnu sa broda koji tone, a na građanima i nekoj budućoj vlasti je da im to nikada ne dozvole. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti