VUČIĆEVIĆ OTKAZUJE POSLUŠNOST VUČIĆU: Nazvao ga kriminalcem!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić u medijima koje kontroliše ima neograničen broj branilaca, koji, kada je to potrebno, otrče na neku od televizija sa nacionalnom frekvencijom da brane lik i delo predsednika od izmišljenih napada. Ali, nakon onoga što je rekao Dragan Vučićević, urednik Informera, Vučić je verovatno u sebi rekao „molim vas, nemojte više da me branite“, za običnog građanina. Za one obaveštenije znaju da su i Miloševićevi novinari počeli da mu otkazuju poslušnost prvo kroz takozvane greške.

Naime, glavni i odgovorni urednik blatoida Informer je gostovao na televiziji Pink, gde je izrekao sledeće:

– Molim vas, samo pogledajte. Recite mi, da li postoji čovek, da li postoji kriminalac, ubica, tajkun, da li postoji bilo koji milioner, bilo koji čovek u novijoj istoriji Srbije napadan u medijima na način i u količini na koji je napadan predsednik Aleksandar Vučić? – rekao je urednik Informera, a onda i dodao:

- Advertisement -

– Ja ne znam. Evo, gledaoci neka se zamisle… Da li postoji ijedan kriminalac o kome je odštampano više miliona stranica najgore mržnje? – naglasio je Vučićević, što je brojne korisnike Tvitera, gde se ovaj video deli, ostavio u šoku i bez teksta.

A kada su se malo oporavili od ove izjave, koji je za Vučića rekao da je kriminalac, ređale su se reakcije tviteraša:

– Vučić: Mojne, brate, više da me braniš – napisala je ljupka ok.

– Realno, Vučić je i čovek i tajkun i kriminalac. Bolje nije mogao da ga opiše – smatra DJ_Callmethefixer.

– Jesam li ja dobro razumela ili je OVO upravo reklo da je naš predsednik kriminalac??? Pa šta je sledeće? Da lupi da su 2020. godine bili neki izbori – navodi Danka.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu