VUČIĆEVI KRIMINALCI: Pozivaju Srbe na izbore onih koji su ih pre neki dan streljali u po bela dana!

Obavezno pročitajte

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković pozvao je Srbe da izađu na predstojeće lokalne izbore na Kosovu i glasaju za Srpsku listu jer su, kako je ocenio, svi drugi “razbijači srpskog jedinstva”.

„Mnogo je važno da izađu na izbore 17. oktobra, da pobede kandidati isključivo Srpske liste, koji imaju podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbije. Pobedom Srpske liste, čuva se pupčana vrpca između srpskog naroda i Beograda“, naglasio je Petković tokom gostovanja na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Ocenio je da je važno da predstavnici Srpske liste pobede u 10 opština, koje su „zalog“ za formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO).

- Advertisement -

Petković je naveo da je od početka godine zabeleženo 111 incidenta protiv Srba na Kosovu, od kada je premijer Kosova Aljbin Kurti.

Komentarišući redovnu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu, koja će biti održana danas, Petković je rekao da ne očekuje ništa posebno jer je bez obzira na sve krize Priština „čedo Zapada“.

SourceN1

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VUČIĆ NAREDIO ARMAGEDON 3 U POŽAREVCU: Hapšenje organizovane kriminalne grupe, oštetili budžet grada Požarevca

Pljačka budžeta,narodnog novca,sukobi interesa,nameštanje poslova,pozivanje na gradonačelnika grada Požarevca? Da li je vreme za kavez drugovi ? Prema izvorima...

Još priča na sličnu temu