VUČIĆEVI FINANSIJERI: Kovid propusnice ne važe za kladionice i kockarnice!

Obavezno pročitajte

Režim Aleksandra Vučića uz potporu režimskih, ali i globalističkih, prozapadnih medija sprovodi korona diktaturu nad građanima Srbije, ali i ugostiteljima. Ipak, ne važe ista pravila za sve. Od kovid propusnica su, verovali ili ne, izuzete kladionice i kockarnice, tako da posle 22 časa možete bez ikakvih prepreka da u pomenutim objektima popijete piće ili produžite u noćni provod!

– Ne znam da li ste primetili, ali kovid ausvajsi od 22 sata ne važe za kockarnice i kladionice. Oni mogu da funkcionišu bez tih problema, kao i strane firme u koje ne sme da uđe niti jedna inspekcija rada ili bilo koja druga. Vlast gazi domaćeg privrednika, a štiti kocku i strance – istakao je lider Dveri Boško Obradović.

Po svemu sudeći, kladonice, koje su još jedan kancer Vučićevog režima, imaju povlašćeni status, što samo potvrđuje besmisao nametnutih mera, koje nemaju nikakvu vezu sa zdravljem građana Srbije.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin poručio da će Rusija braniti svoje interese svim raspoloživim sredstvima

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da će se Moskva truditi da odbrani svoje interese „svim raspoloživim sredstvima”,...

Još priča na sličnu temu