16.5 C
Belgrade
nedelja, 22 maja, 2022

EKSKLUZIVNO: Isplivale Vučićeve šeme sa klubovima i navijačima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je vanredni profesor Pravnog fakulteta i bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić. U emisiji Intervju Vuletić je otkrio mnogo nepoznatih stvari o napadima na FK Partizan ali najviše o ljudima koji su tek sad isplivali u javnost poput Novaka Nedića, kao i njegov sukob sa Žarkom Zečevićem. Glavni sukob Vuletić je zapravo imao sa Aleksandom Vučićem za koga kaže da ga nije tamo doveo pa ga tako neće ni oterati.

Kakva je uloga agencije u kojoj radi sin predsednika Danilo Vučić u prodaji igrača i kakav su monopol imali nad zlatnom generacijom Vuletić je detaljno objasnio, kao i sukobe navijačkih grupa kako na tribini tako i van nje ali i ulogu policije koja se otvoreno stavila u funkciju zaštite grupe Janjičari.

Vojislav Nedić je samo iz svog ličnog kompleksa smenio trenera Marka Nikolića i to zato što nije prekinuo trening kako bi njega svi igrači pozdravili tvrdi Vuletić i time oštetio Partizan. Pored stvari koje su bile unutar FK Partizan Vuletić je progovorio i o drogi koja je nađena na stadionu Crvene Zvezde ali i kako je ta afera zataškana vrlo brzo.

- Advertisement -

Kao i to da je Zvezda u dugu iako je prihodovala preko 120.000.000 evra za samo četiri godine. Vuletić iako je bio sa Milošem Vazurom u Švajcarskoj nije mogao da potvrdi da je on tada obilazio javne kuće i da su ga na taj način ucenili Albanci da radi za njih.

Sa druge strane jasno mu zašto firme koje su vlasništvo navijača Crvene Zvezde dobijaju sve tendere ali i kako je moguće da su sve registrovane na adresu stadiona. Mala grupa ljudi uspela je da napravi dogovor sa režimom i to da bolji deo kolača dobiju Delije (Ultra boys) dok je Veljko Belivuk (Principi) dobio najgori deo.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti