9.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

VUČIĆEVA BOLEST U REGRESIJI: Pere ga paranoja, napao Bjelogrlića, Tviter optužio da radi za CIA i Pentagon!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostovao je večeras na televiziji Happy u emisiji „Ćirilica“, gde je pričao o incidentu u Nišu, gde je glumac Dragan Bjelogrlić udarao režisera Predraga Antonijevića, javno sudeći Bjelogrliću. I to nije bilo sve, već je ovaj slučaj uporedio sa napadom na Borka Stefanovića u Kruševcu, učinivši to na skandalozan način.Aleksandar Vučić FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić FOTO: Printscreen

Da podsetimo, Borko Stefanović je 2018. godine napadnut metalnim šipkama u Kruševcu, posle čega mu je glava bila razbijena. I posle toga Vučić izjavi sledeće:

– U ovoj zemlji pre tri godine počele su demonstracije koje su trajale više od godinu dana. Posle napada na Borka Stefanovića, a ne zaboravite da je tada država sve uradila. A taj napad je bio daleko manjeg intenziteta od ovog danas. Danas ste mogli da vidite jednu drugu stvar. Da je dozvoljeno tući svakoga za koga oni misle da nije njihov, da ga je dozvoljeno krvnički tući. I misle da imeju pravo na to. Malo sam pogledao snimak, nisam u celini video ceo snimak. Suština je u tome je da oni hoće da kažu, sladostrasno navijaju prebijanju čoveka – rekao je Vučić i nastavio:

- Advertisement -

– Danas kažu da Antonijević nije bio pozvan na taj festival. Ali, ‘ajde da napravimo paralelu. Ni Borka niko nije zvao u Kruševac. Da li je moguće da sve opravdavamo kroz prizmu politike? Kao oni koji su se radovali kad je Đinđić ubijen, što nije normalno, ili kad je Milošević ubijen ili umro, tako ni ovo danas nije normalno – rekao je on.

Napomenimo i to, Antonijević tvrdi da ga je Bjelogrlić napao jer mu smeta što je snimljena „Dara iz Jasenovca“, kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije.Dragan Bjelogrlić FOTO: ATA ImagesDragan Bjelogrlić FOTO: ATA Images

„Tviter političko oružje u rukama CIA ili Pentagona“

- Advertisement -

Vučić se zatim prebacio na priču o Tviteru, koji je označio prorežimske medije kao glasila koja sarađuju sa Vladom Srbije. I tu se vidno iznervirao.

– U stvari vidite ko su pravi cenzori. Ja nemam tu dlake na jeziku, nemam strah, i rekao sam da me isključe i izbrišu nalog. Naći ću ja način da dođem do naroda, pošto ja ne idem na odmor. Oni prave pravu cenzuru. Etiketirali su ljude i redakcije, kojima su stavili tu nalepnicu, u moralnom, političkom i svakom drugom smislu. Etiketirali su ljude koji nisu finansirani od strane države. Tu etiketu nema ni BBC, ni Glas Amerike, ali ni hrvatski ili crnogorski javni servis – rekao je predsednik SNS, istakvši da se na taj način „smanjuje vidljivost etiketiranim medijima, čime im se oduzimaju čitanost i novac“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti