22.6 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

Dovedi 5 ljudi na Vučićev skup i imaš slobodan dan na poslu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Demokratska stranka je došla u posed konverzacije u kome osoba zaposlena kao tehničko lice u Ministarstvu unutrašnjih poslova poziva poznanike da dođu na današnje Vučićevo otvaranje fabrike Leoni u Kraljevu, kako bi dobila slobodan dan. Osobi, čije ime je poznato Demokratskoj stranci, dat je zadatak da dostavi SNS spisak od bar pet imena sa brojevima njihovih telefona, a koji će doći na ovaj skup, piše u saopštenju Demokratske stranke koje prenosimo u celosti.

– Ovo svojevrsno maltretiranje građana, u klasičnom je maniru korišćenja nasilja i prisile – a tome smo svedoci godinama. Pošto nemaju dovoljno svojih članova koji bi došli na ovaj skup, Srpska napredna stranka pritiska i ostale građane, kako bi stvorili u svojim medijima lažnu sliku o podršci koju ima Aleksandar Vučić. Ovakav pritisak nije ništa drugo nego jedna vrsta nasilja, koje u našoj zemlji institucionalizovano – bilo da je reč o psihičkom, fizičkom, direktnom ili indirektnom. 

Režim Aleksandra Vučića se trudi da ljude navikne na nasilje i da prihvate to kao uobičajen način ponašanja. O kakvom to demokratskom društvu govorimo kada se građani teraju da stoje ispred ograde raznih privatnih fabrika, dok vođa svojim govorima vređa te iste građane – upitao je potpredsednik Demokratske stranke Miodrag Gavrilović.

- Advertisement -

-Takođe, ovo je samo potvrda da u Srbiji trenutno nema uslova za fer izbore. Demokratska stranka je spremna, da na zahtev MUP-a, pomenute dokaze dostavi nadležnim ogranima, ali umesto njihove odgovarajuće reakcije, očekujemo još veći pritisak na građane Srbije. Zato pozivamo sve građane da se odupru ovakvim pritiscima, a ukoliko i nakon toga budu maltretirani od strane režima – pravnu i svaku drugu vrstu pomoći pružiće im Demokratska stranka – zaključio je Gavrilović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti