19.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

Vučićev satanistički režim počinje progon vladika SPC

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić i globalistički LGBT tirani koje zastupa pojačavaju hajku na vladiku banatskog Nikanora i SPC.

Episkopa koji je prošle nedelje prokleo Anu Brnabić i gej paradu će saslušavati policija, pa će tako Vučić i po ovoj stavci da stane uz rame ustašama i Josipu Brozu!

- Advertisement -

Biće velika sramota ako i ovaj skandal prećuti patrijarh Porfirije. Šta je sledeće: da se „jašu popovi“ ili da se spale u crkvi, po starom komunističkom običaju? Sabor SPC mora da reaguje.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu su rekli za N1 da postupaju po krivičnoj prijavi koju je organizacije „Da se zna“ podnela protiv banatskog episkopa Nikanora, zbog „pretnji, uvreda i kletvi, koje je uputio na račun LGBT populacije“.

Sodomiti, su se malo zaigrali, jer kletva nikako ne može da bude krivično delo. S druge strane, USAID drži sudstvo, tužilaštvo i medije u Srbiji, pa je svaki progon izvodljiv. Naravno, uz Vučićev blagoslov.

- Advertisement -

„Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa po krivičnoj prijavi organizacije ‘Da se zna’, podnesenu protiv Veljka Bogunovića (Episkopa banatskog Nikanora) zbog krivičnog dela rasna i druga diskriminacija. Tužilaštvo je podnelo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Ministarstvu unutrašnjih poslova u cilju utvrđivanja prijavljenog događaja kao i drugih činjenica značajnih za dalje postupanje po krivičnoj prijavi“, odgovorilo je Tužilaštvo za N1.

Dakle, narod će morati da se brani svim sredstvima. Kada neko suspenduje državu, pravila prestaju da važe. Imamo pravo na samoodbranu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti