VUČIĆEV PAD SPREČAVA KATASTROFU: Evo šta čeka Srbiju u oktobru (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Ekonomista i lider Pokreta „Svetlo“ Branko Dragaš kaže da će Srbija nestati ako režim Aleksandra Vučića ne bude smenjen. On kaže da su protesti zakazani za 5. i 6. jun početak pada Vučića i da očekuje viđe desetina hiljada ljudi na ulicama Beograda.

Vučić,

Vučić i ekonomska katastrofa

Dragaš najavljuje da na jesen Srbiji sledi ekonomska katastrofa i da vlast neće moći da isplaćuje plate i penzije. On kaže da Vučić kreće da se dodatno zadužuju u inostranstvu pod nepovoljnim uslovima i time samo pojačaca ekonomsku katastrofu koja nas čeka.

- Advertisement -

Dragaš objašnjava zašto nije došlo do saradnje sa Srđanom Nogom, zašto misli da je ideja o “overenoj izjavi” besmislena ikao nema problem da je i sam potpiše i zašto Nogova želja da bude ministar pravde ne sme da bude ispunjena.

  • Prema njegovom radnom iskustvu Nogo može da bude mlađi referent, a ne ministar. Smatram da ministar ne može da bude niko ko nema bar 25 godina radnog iskustva u struci – objašnjava Dragaš ali dodaje da je Nogo pozvan da govori na skupu 5. juna jer su građani koji su ga inicirali to želeli.
SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

SINIŠA MALI: Sa proizvodima „Bolja cena” i jednoj kupovini uštedeo sam više od 1.000 dinara

Ministar finansija Siniša Mali obišao je jutros jedan market i kupovinom proizvoda sa oznakom „Bolja cena”, kako je istakao,...

Još priča na sličnu temu