VUČIĆEV IDIOT: Ne zna da veže leptir mašnu, ceo svet se smeje Marku Đuriću!

Obavezno pročitajte

Ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić ponovo je izvor zabave na društvenim mrežama i to zbog leptir mašne. Glavno pitanje je da li Đurić zna kako se ona nosi ili uvodi neke nove trendove.

Naime, ambasador Srbije je u Vašingtonu organizovao prijem u čast umetnice Marine Abramović i velikog jubileja 140 godina diplomatskih odnosa dveju zemalja. Prijemu su pored glavne gošće Marine Abramović prisustvovali i brojni zvaničnici američke administracije, na čelu sa savetnikom ambasadora SAD u Ujedinjenim nacijama Elizabet Milard.

Međutim, ono što je mnogima „zapalo za oko“ jeste vrlo specifičan način na koji je ambasador Đurić nosio leptir mašnu. Za razliku od brojnih gostiju koji su je, takođe, nosili, ali tako da traka bude sakrivena ispod kragne košulje, Šurić se odlučio za nešto drugačiji pristup – traka je bila preko kragne, dok su samo njeni vrhovi bili izvučeni iznad mašne.

I usledili je nova tura zabave na društvenim mrežama. Baš kao onda kad se delio snimak kako tapše predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kada mu na telefon uzvikuje „Aco Srbine“ ili kad je predviđđao da će se u Severnoj Mitrovice naredne godine roditi 100 beba više, a to zna jer je bio tamo…

SourceNova RS

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu