5.9 C
Belgrade
sreda, 27 oktobra, 2021

VUČIĆEV HITNI SAVET: Ne zna se ko ima „jaču“ diplomu, moj do mojega!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Naprednjački lider Aleksandar Vučić danas je sazvao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost povodom dešavanja na severu Kosova i Metohije, a uprkos svoj „hitnosti“ ta sednica biće održana sutra od 10 sati. Ta činjenica, ali i sam sastav Saveta za nacionalnu bezbednost privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama.

– Predsednik Vučić je sazvao Savet za nacionalnu bezbednost. Članovi: Ana Brnabić – falš diploma, Stefanović – falš, Vulin – falš, Bata Gašić – falš. Najpismenija je daktilografkinja. Ni Broj 1 ih ne bi ovako skupio – naveo je na tviteraš Gradjanin na ovoj društvenoj mreži.


I zaista, da je neko namerno želeo da okupi ovakav kadar na istom mestu – teško da bi to uspeo kao što je uradio Aleksandar Vučić. Jer, Ana Brnabić je do diplome došla na Northwood Univerzitetu, koji je na 911. mestu u SAD, dok se u svetu ne nalazi ni u prvih 1.000.

- Advertisement -

Aleksandar Vulin, koji je rođen u Novom Sadu, Pravni fakultet je završio u Kragujevcu, dok su o obrazovanju Nebojše Stefanovića i Bratislava Gašića, kao i načinu na koji su došli do diplome, već ispredane brojne priče.

Ali, zato će na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost stvar pokušati da izvuče Aleksandar Vučić, „najbolji student u istoriji Pravnog fakulteta“.

Podsetimo i to, sednica Saveta za nacionalnu bezbednost održava se sutra nakon što su specijalne jedinice kosovske policije (ROSU) u neposrednoj blizini prelaza Jarinje i Brnjak zaustavljale vozila sa KS oznakama, skidale su im tablice, pa su na vozila stavljali takozvane privremene prištinske probne oznake.

- Advertisement -

Sve to je posledica onoga što je potpisano 14. septembra 2016. godine, kada je rok važenja tablica produžen na pet godina, a kako je taj rok istekao i nije dodatno produžen, došlo je do skidanja tablica na automobilima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti