17.1 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

VUČIĆEV GEJ REŽIM SPROVODI TEROR NAD SRPSTVOM: Policija će da saslušava episkopa Nikanora!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Aleksandar Vučić i globalistički LGBT tirani koje zastupa pojačavaju hajku na vladiku banatskog Nikanora i SPC. Episkopa koji je prošle nedelje prokleo Anu Brnabić i gej paradu će saslušavati policija, pa će tako Vučić i po ovoj stavci da stane uz rame ustašama i Josipu Brozu!

Biće velika sramota ako i ovaj skandal prećuti patrijarh Porfirije. Šta je sledeće: da se „jašu popovi“ ili da se spale u crkvi, po starom komunističkom običaju? Sabor SPC mora da reaguje.

- Advertisement -

Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu su rekli za N1 da postupaju po krivičnoj prijavi koju je organizacije „Da se zna“ podnela protiv banatskog episkopa Nikanora, zbog „pretnji, uvreda i kletvi, koje je uputio na račun LGBT populacije“.

Sodomiti, su se malo zaigrali, jer kletva nikako ne može da bude krivično delo. S druge strane, USAID drži sudstvo, tužilaštvo i medije u Srbiji, pa je svaki progon izvodljiv. Naravno, uz Vučićev blagoslov.

„Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa po krivičnoj prijavi organizacije ‘Da se zna’, podnesenu protiv Veljka Bogunovića (Episkopa banatskog Nikanora) zbog krivičnog dela rasna i druga diskriminacija. Tužilaštvo je podnelo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Ministarstvu unutrašnjih poslova u cilju utvrđivanja prijavljenog događaja kao i drugih činjenica značajnih za dalje postupanje po krivičnoj prijavi“, odgovorilo je Tužilaštvo za N1.

- Advertisement -

Dakle, narod će morati da se brani svim sredstvima. Kada neko suspenduje državu, pravila prestaju da važe. Imamo pravo na samoodbranu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti