VUČIĆEV DUPELIZAC KUPIO STAN OD 600.000 EVRA: Evo kako je afera izašla u javnost! ODAKLE TI PARE MAJSTORE?

Obavezno pročitajte

Agencija za borbu protiv korupcije se ne oglašava, a da potsetimo na njenom čelu je Dragana Sikimić dugogodišnji član SNS…

Nekada najverniji sledbenik Aleksandra Vučića i primer časne i poštene Srpske napredne stranke, sada se našao na tapetu medije zbog bliskosti sa Nebojšom Stefanovićem.

Jedan po jedan, Stefanovićevi ljudi, a dojučerašnji SNS jastrebovi, lete iz Vučićevog gnezda. Novi naprednjak koji je ostao bez krila je Damir Handanović, član Glavnog odbora SNS, direktor Centra beogradskih festivala i dežurni i redovni kritičar pritivnika režima.

- Advertisement -

Njega je danas režimski Alo napao i pitao: Otkud ti 600.000 evra za stan? Handanoviću su dani izgleda odbrojani.

Ništa nije pomoglo Damiru Handanoviću, ni to što se svojski trudio da se vređanjem opozicije umili šefu, jednostavno našao se u nemilosti Aleksandra Vučića, koji mu je putem režimskog glasila poslao jasnu poruku – da mu je odzvonilo.

Glave je Handanoviću došla bliskost sa Nebojšom Stefanovićem i Aleksandrom Papićem, uostalom to je jasno stavljeno do znanja i naslovnom stranom u „Kuriru“, obeležen je kao Stefanovićev čovek, što je danas još jednom potvrđeno, pa je, narodski rečeno, pušten niz vodu.

Uostalom, u pomenutom tekstu se jasno navodi da Vučić baš bliskost sa Stefanovićem zamera Handanoviću, pa se navodi:

– Damir Handanović, estradni autor i funkcioner blizak Nebojši Stefanoviću, dao je pravo bogatstvo za luksuzan stan u srcu Beograda. Uložio je u stan u elitnom delu Beograda čak 600.000 evra! Odakle ovom funkcioneru toliki novac biće predmet posebne istrage – navodi se u tekstu ovog tabloida.

Dakle, Damiru Handanoviću nije pomoglo ni to što je svim silama napadao protivnike režima, što je bio preduslov da se napreduje kod „šefa“ i da se zauzme što bolja pozicija u Srpskoj naprednoj stranci.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Telekom „izrazito nelikvidan“: Ogromni dugovi za struju, milioni za kamate i rasprodaja strateške imovine

Konsultant Bogdan Petrović i profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Dejan Šoškić istakli su u emisiji N1 direktno da...

Još priča na sličnu temu