3.7 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

VUČIĆEV DB-OVAC SE IZLAJAO: Srbija je dobro organizovana kriminalna država! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Članovi Srpske napredne stranke, kao i oni koji zdušno podržavaju Aleksandra Vučića i njegovu politiku, poznati su po tome što retko, u baš „posebnim situacijama“ govore istinu. Ali, kad se pređu i preko jezika prevale kakvo je činjenično stanje u zemlji, onda to odjekne.

Tako je bilo i večeras u emisiji „Hit tvit“, gde je gostovao bivši obaveštajac Božidar Spasić. Pokušao je da kaže kako je Srbija dobro organizovana, ali je nekako, podsvesno ili ne, u istu rečenicu ubacio i reč kriminal, pa je cela kontrukcija delovala posve zbunjujuće za naprednjake, ali je na najbolji način opisala kakvo je stanje u zemlji.

– Mi u ovom trenutku ne treba ničega da se plašimo kao društvo. Prvo, Srbija je jako organizovana, i kao država i kao kriminalni… Kao taj kriminalni, naš postupak – rekao je Spasić.

- Advertisement -

Naravno, ova njegova izjava je odjeknula na društvenim mrežama, pa su se mnogi zapitali da li je zapravo Božidar Spasić, inače redovni gost na televiziji Pink, gde brani lik i delo Aleksandra Vučića, zapravo rekao da smo „dobro organizovana država i kao kriminal“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti