VUČIĆA ŽULJAJU KOSTURI IZ ORMARA: Mislite da sam ubio nekoga?

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić je večeras gostujući na B92 odgovorio na pitanje u vezi ponude Veljka Belivuka, da bude svedok saradnik u slučajevima za ubistvo Olivera Ivanovića, smrti Vladimira Cvijana i rušenja u Hercegovačkoj.

Beogradski mediji su u utorak naveli da se Belivuk tokom pripremnog ročišta obratio prisutnima u sudnici Specijalnog suda u Beogradu i zatražio od tužilaštva da ga uzme za svedoka-saradnika u nekoliko slučajev

– Ako pristanete da pustite sve ovde, a mene i Marka Miljkovića ostavite u pritvoru, nudim se za svedoka-saradnika u slučajevima za Savamalu, Olivera Ivanovića i Vladimira Cvijana – rekao je Belivuk.

- Advertisement -

Na pitanje kako komentariše ove navode, Vučić je rekao:

– Mislite da sam stvarno ubio nekoga od njih? Mislite da iko u to veruje? Onaj ko je optužen za najteža krivična dela ima pravo da se brani na bilo koji način. U laži su kratke noge, ne želim da komentarišem – rekao je Vučić.Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen/InstagramAleksandar Vučić FOTO: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Veljko Belivuk je već pretio da će da „raskrinka nalogodavce rušenja u Hercegovačkoj ulici“.

– Zvonko Veselinović, Sale i ja poslali smo momke da ruše u Savamali – rekao je Belivuk na suđenju za ubistvo Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

Po čijem nalogu, o tome će da propeva ako tužilaštvo ne prestane da „podmeće dokaze“ protiv njega i njegovih ljudi, rekao je tada Belivuk.

Pripremno ročište pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića optuženim za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje, odloženo je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, a odbrana je tražila izuzeće sudskog veća i tužioca.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu