27.8 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

UKP OPERATIVAC: Tužilaštvo da hitno ispita Vučića, imunitet ga ne štiti od krivičnih dela! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Milan Dumanović je ekskluzivno za Srbin.info komentarisao iskaz Veljka Belivuka u tužilaštvu, objasnio je da je Belivukova grupa stvorena od strane SNS režima i kontrolisana od vrha vlasti Aleksandra Vučića.

Skandal je što posle iskaza Veljka Belivuka u tužilaštvu, Vučić i kompletna vlada Srbije nisu podneli momentalne ostavke, a tužilaštvo hitno ispitalo Aleksandra, Andreja i Danila Vučića, Vulina, Glišića i sve koje Belivuk spominje da su mu saučesnici u zločinu i krivičnim delima. Belivuku je omogućeno da vežba pucanje u vojnim objektima, dovodi se u vezu sa Novakom Nedićem i drugim licima u vrhu režima. Nigde u Evropi se ovako nešto nije desilo, da mafija kontrolisana od režima kidnapuje i ubija ljude, a direktno održava kontakte sa vrhom vlasti, da bude štićena i kontrolisana od bezbednosnih struktura, policije i vrha vlasti“

„Belivuk je mesecima u pritvoru, a mnoge stvari koje je rekao tužilaštvu su poznate kao što je činjenica da je njegova grupa stvorena od strane SNS režima. Čak i da je samo 10 odsto onoga što je rekao tačno, a mnogo je više od toga tačno, Vučić mora da hitno odgovara jer ga imunitet predsednika države ne štiti od svih krivičnih dela. Istražni organi mogu lako da provere da li se nalazio sa njim u tom stanu koji je spomenuo u iskazu.

- Advertisement -

U svakom slučaju, ovo je definitivno politički kraj Aleksandra Vučića, predsednika SNS stranke jer on za mene i većine građana nije predsednik države“, naglašava Dumanović.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti