7.6 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

VUČIĆ ŽENI DANILA, A MI PLAĆAMO SVATOVE: Evo odakle je mlada!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jedan od osnivača Pokreta „Buđenje“ Dušan Tufegdžić ukazao je na konferenciji za novinare da predsednik Srbije navodno, ženi sina Danila.
– Sređuje se put do Dobrića, mesta gde će u septembru vlasnik naših života Vučić ići po svoju snahu. Tamo se uveliko rade putevi i sadi cveće pored puta, namenski i jedino iz tog razloga.

S tim što se nova dolina Ibra, odnosno dolina jorgovana koja se pravi u Šapcu, ne može uporediti sa onom iz 13. veka, niti je Danilo Vučić Uroš Prvi Nemanjić, niti je mlada dama, njegova buduća supruga, Jelena Anžujska, niti se mi nalazimo u 13.veku- istakao je Tufegdžić na početku.

Prema informacijama koje je dobio do člana Upravnog odbora, u Biblioteci šabačkoj završen je konkurs za direktora sa dva kandidata.

- Advertisement -

-Na čelo šabačke biblioteke doći će kuma Vučićeve žene, koja je pre nekoliko godina završila fakultet na Megatrendu, smer menadžment u proizvodnji, a inače je ’68 godište. Pitam se kakve veze ima sa kulturom i bibliotekom, osim ako od dragocenosti koje se nalaze u biblioteci, a one nisu male, ne planira da pravi salvete i papirne maramice. Upozoravam građane da postoji mogućnost da kuma Vučićeve supruge postane direktor, a nema nikakve potrebne kvalifikacije za to mesto- naglasio je on.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti