22.7 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

VUČIĆ ZAJEBAVA NAROD: Ponosan sam što nam frižideri nisu prazni i što deci nećemo ostaviti dugove!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ne možete više da pričate priče „e prazni su nam frižideri“ poručio je predsednik Aleksandar Vučić gostujući sinoć na RTS-u. Frižideri su nam zapravo toliko puni da je, kako kaže, glavno jelo u Srbiji postala rukola.

– Prvo nikom nije.. za 0,1 ili 0,2 odsto su frižideri prazni, a mi se trudimo da jedemo dve travke sa jednom kapljicom nekog sosa pošto više nećemo ni da jedemo meso, jer smo svi mnogo debeli i pošto bacimo milione tona hrane. I najskuplje su nam te dve travke, ne razumem, neki kažu rukola, neki kažu ovako onako – sad je to postalo glavno jelo. Dve travke vam ukrste ovako u tanjiru, ogroman tanjir, dve travke stave i sad – zbunjeno je objašnjavao Vučić voditeljki RTS-a.

Da nam frižideri ipak nisu puni i da se u Srbiji rukola ne jede zato što smo bogati, podsetili su i ljudi na Tviteru.

- Advertisement -

– Ponosan sam na to što nam frižideri nisu prazni i što deci nećemo ostaviti dugove da vraćaju. A. Vučić, Dnevnik u 19.30h 23.04.2021.

– A za to vreme u Srbistanu iz Nedođije: – „Ponosan sam na to što nam frižideri nisu prazni i što deci nećemo ostaviti dugove da vraćaju.“ A. Vučić, Dnevnik u 19.30h 23.04.2021 – podsetio je još jedan tviteraš na datum kada su građani Srbije spoznali „da frižideri nisu prazni“.

– Krenula mi rukola ispred kuće, za koji dan će moći da se bere. Pa kad napunim frižider.

- Advertisement -

– Mama, što je prazan frižider? Ćuti dete bre, ako nas neko čuje, misliće da smo protiv Vučića i Srbije. Uzmi naberi dve travke i jedi, rek’o je da se to sad jede.

A neki su i vizuelno prikazali kako zamišljaju Vučićev frižider.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

2 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti