4.4 C
Belgrade
subota, 4 decembra, 2021

VUČIĆ VREĐA, NIJE POPIO LEKOVE: Ko ne misli kao ja – NAJGORI JE U SRBIJI!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Svašta smo se nagledali i čuli od Aleksandra Vučića za ovih devet i po godina njegove diktature. Toliko besramnosti, beščašća, laži, optužbi, da nas od njega više ništa ne iznenađuje. Pa čak ni to da vređa one stanovnike Srbije koji politički ne misle kao on.

Kapetan Dragan, osuđeni ratni zločinac, otkrio je da je od Danila Vučića, sina predsednika Srbije, i navijača Crvene zvezde, dobio 30.000 dolara, i ključeve od stana i kola. Malo previše, pogotovu kad se zna da Vučić junior, po rečima predsednika SNS, radi u vinariji za mesečnu platu od 500 evra!

Posle nekoliko dana Kapetan Dragan je promenio izjavu u „Sin predsednika mi je ubacio u vreću sa novcem, 5 ili 10 evra“.

- Advertisement -

Da je u Srbiji postalo opasno i preneti vest, svedoči i histerija koja je nastala povodom gorepomenute izjave Kapetana Dragana, koja je iskorišćena za novu rundu obračuna sa političkim protivnicima Vučića.

– Ne dam vam da uništite živote i mojoj deci. Najgorim u Srbiji poručujem, volim Danila, Milicu i Vukana. Volim ih najviše na svetu. Što se mene tiče, neka bude borba neprestana, ali decu neću da vam diram. A, vas, pobediću ubedljivije nego ikad – poručio je Vučić.

Da ironija bude veća, upravo je Kapetan Dragan osoba koja uživa naklonost i zaštitu naprednjačkog lidera, te mu je čak dopušteno i da prikuplja potpise za oslobođenje osuđenog ubice premijera Zorana Đinđića.

- Advertisement -

Dakle, Vučić je zbog prenete izjave njegovog poslušnika nazvao NAJGORIMA one koji ne misle kao on, uz reči: Pobediću vas ubedljivije nego ikad!

Na pitanja s kim se takmiči, koga će da pobedi, zašto je predsednik samo onom delu ljudi u Srbiji koji ga glasaju uz prisilu i ucene, i dokle će da omalovažava, ponižava, potcenjuje i vređa političke neistomišljenike, naravno nikad neće dati odgovor.

Ali kada Vučić nekom kaže da je najgori u Srbiji zato što ne misli kao on, onda je to uspeh i privilegija!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti