3.3 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

VUČIĆ UZVRAĆA SPINOM: Cvijan je bio pijan!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako stvari stoje, Aleksandar Vučić bi narednih dana mogao da izađe u javnost sa nekakvim oproštajnim pismom Vladimira Cvijana, s obzirom na to da su njegovi tabloidi u današnjim izdanjima krenuli sa spinovanjem i dodatnim ponižavanjem mrtvog Cvijana.

„Srpski telegraf“ je u današnjem broju objavio „obdukcione nalaze“, u kojima piše da je „u vreme umiranja postojalo stanje alkoholisanosti“, te da je „smrt nastupila usled utopljenja“.

– Pregledane su kosti glave, vrata, trupa i udova i na njima nisu ustanovljeni prelomi. Hemijsko-toksikološki nalaz T-37/16 glasi: Metodom GC/FID-headspace u krvi detektovano 1,17 mg/ml (1,11%) etil-alkohola; u urinu detektovano 0,80 mg/ml (0,79%) etil-alkohola; u tečnosti staklastog tela detektovano 1,12 mg/ml (1,11%) etil-alkohola. U krvi, urinu i tečnosti staklastog tela nije detektovan metil-alkohol. Preliminarni test na prisustvo PAS u urinu negativan. Metodama gasne hromatografije sa masenom spektrometrijom i tečne hromatografije sa tandem masenom spektrometrijom u dostavljenim uzorcima nije detektovano prisustvo droga i lekova sa liste u prilogu – navedeno je u tom dokumentu.

- Advertisement -

Smrt je, kako se dalje navodi u „zapisniku“, nastupila 5. januara 2018, u 14.50, a obdukcija je urađena 8. januara 2018. u devet sati.

Ostaje da se vidi kako će Aleksandar Vučić reagovati nakon objave sadržaja sa USB-a, koji je pokojni Cvijan poslao hrvatskom istraživačkom novinaru Domagoju Margetiću. Na njemu se nalazi 8.342 stranice dokumenata, a vezana su za iznošenjem državnog novca na tajne, privatne račune.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti