USTAJ NARODE: Vučić uvodi polijski ČAS! Povećati broj zaraženih!

Obavezno pročitajte

Vučić i njegove namere

Beograd — Epidemiolog Branislav Tiodorović ocenio da o uvođenju „najoštrijih“ mera treba razmišljati ukoliko broj novoinficiranih na dnevnom nivou dođe do 1.500.
On je za današnji „Blic“ naveo da na osnovu trenutne epidemiološke situacije i broja obolelih u Srbiji, „još uvek nije trenutak da se uvede policijski čas“.


„Mi smo sada još uvek na broju koji je daleko ispod onog koji postoji oko nas i u Evropi jer mi spadamo u tri zemlje koje imaju najnižu stopu na 100.000 aktivnih slučajeva, a tu su još Estonija, Norveška i Turska dok su svi ostali u daleko većem riziku“, naveo je Tiodorović.

vučić,

Ocenio je da se u narednih 10 do 15 dana može očekivati skok broja novoinficiranih.

„Ako ne budemo uspeli da suzbijemo bahato ponašanje koje se dešava, žurke, noćne izlaske i muzičke spektakle, možemo očekivati da će doći do povećanja broja“, dodao je epidemiolog, pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića.

2 COMMENTS

  1. Pali narod, strah, nema sanse da predsednik uvede, zna se kad, i pomoc svakome, proslog puta su prevarili nezaposlene, radnike na dnevnicu, minimalac, to ako urade svakim danom bi bili neredi i buuummm

  2. Ovaj tiodorović treba da je u zatvoru a on javno pravi paniku i uvodi policijski čas.On je po struci epidemiolog i on je kriv što mu je starija populacija ljudi puna velikog broja kolonija patogena (sitnih parazita i raznih bakterija) koji od njih umiru jer imaju dugi niz godina teške hronične bolesti i to nije proglašavao za nužno upozorenje niti je predlagao čišćenje od navedenih patogena.po tom problemu se u svojoj karijeri nije čuo ni oglasio kao epidemiolog.Pred kamerama je veoma odgovoran i savestan ,nosi rukavice i masku nadajući se da će ga oni iz SZO primetiti kao poslušnu i korisnu bu**lu za njihove potrebe a za uzvrat od njih bi dobio neki dolarčić to mu je važnije.Takvi kao on nam sole pamet i kao nagradu dobijaju ministarska mesta,šta reći više razumnim ljudima koji vide šemu i projekat koji se sprovodi a mi poslušni , vozimo se kolima sami i nosimo masku na njušci da ne zarazimo sami sebe.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MILICA ZAVETNICA: Čopor se uživeo u ulogu vukova pa zavija ovde

Narodna poslanica Milica Đurđević Stamenkovski optužila je predsednika Skupštine Vladimira Orlića za incident u skupštinskoj sali, kada je došlo...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: