Vučić Ujutru Daje Ostavku Obraća Se Naciji U 10h

Obavezno pročitajte

Društvenim mrežama kruži, za sada nezvanična vest, da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sutra ujutru podneti ostavku na sve funkcije.

Inače iz predsedništva su još danas objavili da će se Aleksandar Vučić, sutra ujutru u 10h obratiti svim građanima i da je to obraćanje veoma važno za sve građane. Ono što se sada priča na društvenim mrežama, jeste to, da će Vučić podneti ostavku zbog situacije sa Kosovom, jer će sutra u Briselu, Srbiji biti postavljen ultimatum da prizna Kosovo.

Ovu vest je objavio i youtub kanala Serbian Fact, vlasnik tog kanala tvrdi da ima informacije da će predsednik Vučić sutra ujutru podneti ostavku, a da će na njegovo mesto doći ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a da će predsednik vlade biti Vladimir Đukanović.

- Advertisement -

Za sada je ova vest još uvek samo glasina, koja je proširena na društvenim mrežama, a da li je ona tačna , ostaje da vidimo sutra ujutru prilikom obraćanja predsednika Aleksandra Vučića.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

USPEŠNO POLOŽILA: Selfi Staša se hvali papirom sa kursa iz Kine

Staša Stojanović, master inženjerka investicionog menadžmenta osim master diplome, ima  i diplomu akademije mladih lidera SNS-a. Sada se nahvalila...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: