3.3 C
Belgrade
četvrtak, 27 januara, 2022

VUČIĆ UHVAĆEN: Večeras će da pročita Cvijanovo lažno oproštajno pismo

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gospodin Milovan Brkić, glavni i odgovorni urednik magazina Tabloid, lista protiv mafije ekskluzivno za portal Slavija Info otkrio je najnovije informacije koje poseduje u slučaju Cvijan. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

,,Aleksandar Vučić, bolesni psihopata i diktator večeras na svojm mediju, mediju zla koji je propaganda laži- RTS planira da večeras pročita Cvijanovo lažno oproštajno pismo, a da njegova bivša supruga na brifingu u BIA, to i potvrdi.

Otvoreno pitam, zašto nije dala čitulju, zašto o tome nije obavestila njegove roditelje? Gde je sahranjeno telo? Kakve je ona radnje mogla da preduzme kao bivša supruga, i zašto, pobogu nije tražila penziju za svog sina, jer je gospodin Vladimir Cvijan imao dovoljno radnog staža.

Kao borac za istinu, slobodu i pravu, pozivam roditelje Vladimira Cvijana da se ograde od beskrupolnih laži upišanog diktatora i njihove bivše snahe i da stane na stranu siromašnog srpskog naroda, koji drhi u strahu dok posmatra nove igrokaze Aleksandra Vučića.”

- Advertisement -

Milovan Brkić, GLODUR magazina TABLOID

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović optužio je danas vlast u Srbiji da planira da javnosti plasira navodno oproštajno pismo advokata i političara Vladimira Cvijana, koji je nestao pre više od tri godine i čija je smrt nedavno potvrdjena.

Parović je u saopštenju ocenio da je afera oko nerazjašnjene smrti Cvijana utapanjem u Dunavu “postala dosta nezgodna” po vlast Aleksandra Vučića i da je zato plan da se sve predstavi kao samoubistvo.

- Advertisement -

“Sama spoznaja da je u jednoj evropskoj državi moguće da te bukvalno proguta mrak počela je da brine i plaši sve veći broj gradjana koji za takvu atmosferu u društvu sasvim logično krive vlast”, dodao je Parović.

Parović je dodao da nema načina da se proveri autentičnost tog pisma i čitava priča će služiti za pokušaj saniranja štete.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti