VUČIĆ UDARIO POKS KOVERTOM U GLAVU: Razmontirana lažna opozicija i njeni potpredsednici!

Obavezno pročitajte

Kao predsednik Žika Gojković i potpredsednik Mirko Čikiriz, i drugi potpredsedniK Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Vladimir Jelić je na Vučićevom kazanu – i to masnom, godinama unazad. Nakon lokalnih izbora prošle godine u Novom Sadu na kojima je bio četvrti na listi Srpske napredne stranke (SNS) a ne POKS-a, Vladimir Jelić po drugi put voljom naprednjaka i gradonačelnika, Vučićevog jurišnika Vučevića postao je član gradskog veća zadužen za obrazovanje. U isto vreme član je Upravnog odbora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Ovaj veliki monarhista voljom naprednjaka bio je i dirеktоr ЈP „Zаvоd zа izgrаdnju grаdа“, а zаtim dirеktоr ЈKP „Vоdоvоd i kаnаlizаciја“. Bio je člаn Uprаvnоg оdbоrа ЈKP „Put“ Nоvi Sаd, člаn Uprаvnоg оdbоrа ЈKP „Vоdоvоd i kаnаlizаciја“ Nоvi Sаd, prеdsеdnik Uprаvnоg оdbоrа „Pаnоnskа bаnkа“ а.d. Nоvi Sаd, člаn Uprаvnоg оdbоrа ЈP „Srbiјаgаs“ а.d. Nоvi Sаd, člаn Uprаvnоg оdbоrа ЈP „Kulа gаs“ Kulа, člаn Uprаvnоg оdbоrа Kоšаrkаškоg klubа Vојvоdinа Nоvi Sаd, člаn Uprаvnоg оdbоrа Fudbаlskоg klubа Nоvi Sаd, člаn Pоslоvnоg sаvеtа „АIK bаnkа“ а.d. Niš, člаn Odbоrа dirеktоrа „Еnеrgiја NS“ а.d. Nоvi Sаd.

Veliki opozicionar, zar ne?

- Advertisement -

Ono što je posebno zanimljivo je da je Agenciji za borbu protiv korupcije do kraja 2018. godine prijavljivao da nema nikakvu ušteđevinu niti depozite u bankama, a onda je odjednom postao vlasnik velelepne vile od 374m2 i 580m2 zemljišta. Bilo bi lepo da objasni javnosti kako je to moguće sem ako nije postao srećni dobitnik sedmice na Loto-u? Uz to, Agenciji za borbu protiv korupcije nije prijavio luksuzni džip marke Mercedes ML 350 koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u centru Novog Sada o čemu su i mediji izveštavali.

Upućeni Novosađani kažu da je pre dolaska na vlast radio u školi i neko vreme kao referent u Telekomu, živeo je sa roditeljima u stanu od 38m2 i vozio je rumunsku limuzinu Dačia Logan.Vladimir Jelić FOTO:POKSVladimir Jelić FOTO:POKS

Tokom godina vlasti, mediji su Jelića vezivali za desetine finansijskih afera i sumnjive tendere, za prikriveno vlasništvo u privatnim firmama koje su dobijale milionske poslove u Novom Sadu, ali i za nepotizam, stranačko zapošljavanje i kupovinu glasova.

Mediji su zabeležili i potez Ene Nedić, profesorke srpskog jezika iz Novog Sada, koja je svoje diplome i licencu zapalila pred Skupštinom Srbije jer kao samohrana majka ne može da dobije posao, a istovremeno je optužila Vladimira Jelića za seksualno proganjanje i uznemiravanje. Slučaj naravno nikada nije dobio sudski epilog.

Da podsetimo, Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) nastao je pod direktnim patronatom Andreja Vučića, koordinatora SNS za Vojvodinu, i ima zadatak da pokuša da obmane iskrene monarhiste koji su svakako protivnici Vučićevog režima. Uz podršku režimskih medija, POKS lažnim pozivanjem na obnovu kraljevine, treba da odvuče glasove koji bi inače pripali pravoj opoziciji i da na taj način da doprinos opstanku Vučića na vlasti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Opozicija dobija Beograd, SNS i SPS u zbiru ne mogu preći 40 posto

Opozicija matematički i analitički dobija izbore u Beogradu 17. decembra, dok vladajuća koalicija SNS-SPS ne može da pređe ni...

Još priča na sličnu temu