Vučić „udao“ Suzanu pravdajući njene preskupe torbe

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandra Vučić pokušao je da opravda skupocene torbice svoje savetnice Suzane Vasiljević, navodeći da „ona ima takav životni stil“, te da je između ostalog „bila udata za stranog bogatog državljanina“, što je suprotno njenim izjavama u intervjuima da nije udata.

Nude nam parizer, dok torbice savetnice premašuju 20.000 evra: A tek Vučićev „fundus“…

- Advertisement -

Skupocene torbice marke „Luj Viton“, „Živanši“, „Dior“, Vučićeva savetnica rado nosi, dok istovremeno njen šef, predsednik Srbije, građanima nudi „povlastice“, kao što je jeftiniji parizer (samo 260 dinara!). Upravo ta stalna predsednikova kampanja „naterala“ je neke članove tviter zajednice da se pozabave životnim stilom Vučićevih prvih saradnika pa se tako prva na udaru našla Suzana Vasiljević, koja je u četvrtak, dan nakon što je predsednik objavio fotografije na kojima jede sendvič sa onim jeftinim parizerom, u Briselu prošetala torbicu u vrednosti od čak 6.000 evra. Cifra od koje se prosečnom građaninu vrti u glavi, jer većina toliko godišnje ne može da zaradi.

Suzana Vasiljević, Đurić, Mali i VučićSuzana Vasiljević, Đurić, Mali i Vučić

Tviteraši nisu bili zaludni pa su tako izračunali da samo torbice Suzane Vasiljević vrede 22.000 evra. I to one koje je nosila na nekim događajima, pa postoji dokaz – fotografija, da ih poseduje. A vrednost svake od tih markiranih torbica uveliko premašuje njena mesečna primanja od 120.000 dinara u Generalnom sekretarijatu predsednika Republike, jer joj se članstvo u Nadzornom odboru Er Srbije i Upravnom odboru Beogradske filharmonije ne plaća.

Vučić je, po starom običaju, pokušao da opravda svoju savetnicu i njene torbice.

– Bila je udata za stranog bogatog državljanina, ima automobil od 5.000 evra i ona voli da se oblači i ima takav životni stil – rekao je Vučić u nedelju uveče u „Hit tvitu“ i dodao da „Suzana Vasiljević živi sama i kako sav novac troši na sebe“.

Predsednik je verovatno pominjanjem time da je „bila udata za stranog bogatog državljanina“ želeo da narodu predoči da je možda i taj bivši muž zaslužan za njene torbice, te da su finansirane njegovim novcem. Ali ta izjava je u suprotnosti sa onim što je Suzana Vasiljević pričala o svom životu.

– Nisam udata i nemam decu – rekla je predsednikova savetnica krajem 2017. u intervjuu za jedan provladin list, u kome je objasnila da joj je „bivši partner Francuz“, kao i da su se rastali jer ona nije htela da ode iz Srbije.

FOTO: PrintscreenFOTO: Printscreen

A nema ni potvrde da se bračno stanje Vučićeve savetnice promenilo u proteklih pet i po godina. Naime, nije bilo vesti o udaji (ni o razvodu), što bi provladini tabloidi ushićeno objavili, kao što su radili kada su ministarke Irena Vujović i Dubravka Đedović izabranicima svoga srca rekle „sudbonosno da“.

Upravo zbog toga je jasno da je izjava predsednika o njenom bivšem mužu, bogatom strancu, neistinita. Verovatno je uvođenjem u priču bivšeg muža, bogataša iz inostranstva želeo da opravda njen životni stil, koji podrazumeva torbice u vrednosti od 2.000 evra pa naviše. Doduše, predsednik nije naveo da li je možda posle razvoda od tog bogatog stranca, dobila i mesečnu alimentaciju od bar nekoliko hiljada evra, čime bi dodatno opravdao njen životni stil – torbice i garderobu, koju i oni, čija je plata 120.000 dinara, u Srbiji ne mogu sebi da priušte.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu