27.9 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

VUČIĆ: U decembru dajemo ozbiljnu novčanu pomoć, svako dobija po 2.000 dinara! Sendviča nema!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik SNS Aleksandar Vučić najavio je novi paket pomoći za građane Srbije koji će viti finansiran od poreskih obveznika. Daćemo mogućnost za dodatnu prijavu – rekao je bolesni diktator na Pinku.

Vučić je najavio da će Srbija biti najjača zemlja u Evropi po stopama stimulacije rađanja. Osvrnuo se na situaciju u regionu i odluku Valentina Incka da se zabrani negiranje genocida, i poručio da je važno da se sa Bošnjacima u budućnosti grade prijateljski i bratski odnosi. Vučić je ponovio da nije ni video ni čuo vođu organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i poručio da će se država žestoko obračunati sa narko-dilerima.

Aleksandar Vučić je rekao da je juče, na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom Sinišom Mali, doneta odluka o isplati dodatne pomoći građanima.

- Advertisement -

“Očekujemo da u julu imamo 200 miliona evra suficit, doneli smo odluku da građanima damo još po 20 evra u decembru”, istakao je predsednik na Televiziji Pink.

“Želimo da damo ljudima mogućnost da više potroše u svojoj zemlji, zato smo išli sa većom količinom vaučera za ljude da bi u Srbiji trošili novac”, napomenuo je predsednik.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti