29.8 C
Belgrade
subota, 19 juna, 2021

VUČIĆ: SNS je najmoćnija organizacija, jača od komunističke partije, ČUDESNA ORGANIZACIJA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Svako ko je umešan u kriminalne radnje biće uhapšen, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u emisiji na TV Prva, odgovarajući na pitanje o stranačkom obračunu sa nebojšom Stefanovićem, ministru vojnom i šefu beogradskog odbora SNS.

Na pitanje da li će Stefanović i Dijana Hrkalović odgovarati ako su počinili neko krivično delo u kontekstu „afere prisluškivanje“, Vučić je rekao:

„O Dijani Hrkalović nemam dobro mišljenje, o Nebojši Stefanoviću imam bolje mišljenje. To će odlučiti naši stranački organi. Neću da pričam o prisluškivanju večeras“. O sudbini Stefanovića u stranci, Vučić je rekao:

- Advertisement -

„Zavisi od njega najviše, razgovaraćemo kad se vrati sa puta. Da ja vodim hajku protiv nekoga iz moje stranke…Ne želim to da radim. Zaključak je da će zakon važiti isto za sve. On je mnogo dobrih stvari uradio u stranci.“ Naš je cilj da imamo apsolutnu većinu u Beogradu, rekao je Vučić.

„I kvalifikovanu većinu u Srbiji. Promenili smo našu zemlju, nepovratno“, rekao je on. Vučić je ponovio da nije siguran da će se kandidovati za predsednika na idućim izborima.

„U ovom trenutku, samo naša partija imala bi apsolutnu većinu. U ovom trenutku, najjača opoziciona stranka je stranka gospodina Radulovića (DJB, prim. nov.), sa oko 4 odsto“, rekao je on.

- Advertisement -

Biće mnogo promena u SNS, najavio je on.

„To je najmoćnija organizacija ikada na teritoriji Srbije – moćnija od komunističke partije. Čudesna partija. Ima naravno i loših ljudi.“

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti