15.7 C
Belgrade
subota, 1 oktobra, 2022

BOLESNIK: Vučić smislio novi način da opljačka građane! EVO ŠTA ĆE SE DESITI KADA PADNE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dragan Petrović, jednom nedeljno, bez cenzure, prelistava se dnevna štampa uz komentare na najaktuelnije društveno-političke događaje.

Komentarisanje dnevne štampe, u četvrtak 15. oktobra je u pojedinim trenucima bilo veoma burno, a pogotovo se rasplamsalo kada se povela reč o tome koliko je prosečna plata u Srbiji i u državama u regionu (00:01:00); kao i kada su se analizirali razlozi zašto najveći mediji u našoj zemlji ne pišu o korupciji ili izdaji zemlje, po pitanju Kosova, od strane režima Aleksandra Vučića, već se bave izmišljenim aferama (00:23:00).

Takođe, dr Petrović i Dejan Petar su izneli svoje stavove i u vezi pandemije, koja od proleća traje u svetu i u Srbiji, i zbog koje se najavljuju nove mere sa ciljem delimičnog zatvaranja stanovništa u njihove domove (00:40:00); odnosno o tome šta će se desiti u Srbiji kada padne režim Aleksandra Vučića (01:00:00).
- Advertisement -

A šta su još u ovom prelistavanje štampe rekli Dejan Petar Zlatanović i dr Dragan Petrović pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj sud.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti