VUČIĆ SLAGAO KAD SE BRANIO NA PINKU: Novinari ga uhvatili u laži, o svemu je bio obavešten!

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić je opet slagao. I to nije nikakva vest. Vest bi bila da nije.

Pokušavajući da se odbrani od tvrdnji Veljka Belivuka kako se viđao sa njim u stanu na Zvezdari koji je pripadao Vučićevoj prijateljici, kako su komunicirali preko Ace Rošavog za koga je Vučić pričao da je fin momak, kako su Belivukovi kriminalci služili za sređivanje tribine, prebijanja i zastrašivanja demonstranata, ali i taksista, Vučić je pre nekoliko dana izjavio da je „napad“ Belivuka i ekipe na njega započeo kada je postavio pitanje kako su nestali dokazi za ubistvo Vlastimira Miloševića za koga svi znaju da su ga pre četiri godine ubili Belivuk i Miljković.

Velja Nevolja i Aleksandar Vučić

Direktno.rs je odmah pitao predsednika kada je on to pitanje postavio, gde i kome? Predsednik je obećao da će pokazati snimak sa Happy-ja gde je to navodno uradio.

Gledali smo Pink sinoc da bismo videli snimak. Ali od snimka ništa. Umesto snimka čuli smo Aleksandra Vučića koji govori kako je javno postavio to pitanje, ali opet nije rekao gde i kada.

Umesto toga, on je nastavio sa lažima pominjući čak i inspektora Dejana Jovića, kome je zbog toga što je hapsio Belivuka za ubistvo Miloševića i potom njegove huligane zbog razbijanja kluba u Beton hali (među njima je bio i drug Danila Vučića – Aca Rošavi), život uništen. Optužen je da je i sam kriminalac, hapšen, proveo u pritvoru 30 dana, izveden pred sud koji ga je oslobodio. Sve to, što ga je nedugo zatim koštalo života, priredila mu je ekipa koja je organizovala uništavanje dokaza i oslobađanje Belivuka i Miljkovića.Danilo Vučić i Aleksandar Vidojević zvani Danilo Vučić i Aleksandar Vidojević zvani „Aca Rošavi“

Svima u ovoj zemlji je jasno da smo država u kojoj nema odluke koju nije doneo sam Aleksandar Vučić. Od toga ko su treneri i igrači Zvezde i Partizana, preko toga kom će detetu država spasiti život, a kom neće, do svih važnih hapšenja i presuda. Tako je bilo i u slučaju ubistva Miloševića.

Vreme koje je pred nama daće odgovore na sva pitanja o povezanosti predsednika Srbije i raznih kriminalaca. Ali to neće biti kraj. Saznaće se i ko je sudija koji je Dejanu Joviću odredio pritvor, ko su njegove kolege koje su ga pakovale za zatvor, ko je tužilac koji je podigao optužnicu za nešto što je svima bilo jasno da ne postoji. Ko su sudije koje su optužnicu prihvatile… i tako dalje i tako dalje.ŽIVI U LAŽI I VLADA OD LAŽI: Vučiću, odgovori na ovih 12 pitanja?

Neće se Srbija promeniti samo procesuiranjem Vučića, već i svih onih koji su prihvatili da za režim obavljaju prljave poslove u pravosuđu, tužilaštvu, novinarstvu, privredi, sportu…

Lista jeste dugačka, ali od postupanja po istoj zavisiće budućnost Srbije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu