7.7 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

„VUČIĆ SILOVAN U VAŠINGTONU“: Amerikanci ga tretirali kao STOKU!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić i Vašington

Gost „Slavija info TV“ bio je glavni i odgovorni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić.

- Advertisement -

Brkić kaže da je predsednik doživeo mentalno silovanje u Vašingtonu.

– Našu celu delegaciju ne samo Vučića amerikanci su tretirali kao stoku. Najviše se uplašio Siniša Mali, za svoju sudbinu. Da su SAD ozbiljno shvatile da se sporazum mora realizovati govori i podataka da se u njihovoj ambasadi u Beogradu upravo renovira nekoliko gluvih soba odakle će se sve to realizovati – kaže Brkić.

Brkić kaže da sve što je Vučić potpisao nije legitimno i neće važiti ukoliko on ne doživi realizaciju.

- Advertisement -

– To znači da smo u obavezi da ambasadu do kraja sledeće godine premestimo ali samo ako Vučić i tad bude živ, ako ne niko drugi nema nikakvu obavezu prema tom sporazumu – kaže Brkić. 

Brkić je dodao i da je dugo zamerao Draganu Đilasu što ne ruši Vučića ali shvatio je da Zapad ne želi promene, a diktatura se ne može oboriti bez podrške spolja.

– Rešenje za obaranje dikature može biti samo izolacija rukovodstva kartela, a ona hapšenja istih. Zapadu nije stalo da ovde bude demokratsko društo i priseća se da mu je to pre skoro dvadeset godina rekao pokojni premijer Zoran Đinđić – kaže on. 

Brkić je BIA cenio kao veliku društvenu opasnost naročito zloupotrebu iste od strane Zorana Stanića.

Brkić se osvrnuo i na stanje u društvu, a posebno “na prodaju lanca pekara Hleb i kifle Andreju Vučiću i zatvaranje od strane Poreske uprave oko 350 pekara koje su bile konkurencija Hleb i kifle pekarama koje su sad deo kartela”. 

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti