VUČIĆ SE UPLAŠIO OD STEFANOVIĆA: On naredio da ga ne izbace iz stranke!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je on odlučio da ministar odbrane i doskorašnji predsednik beogradskog odbora SNS Nebojša Stefanović ostane u stranci, iako su se lokalni odbori izjasnili suprotno.

„Mi smo na sednici Glavnog odbora SNS imali diskuju, neki su tražili to (da Stefanović bude isključen iz stranke), a ja sam izašao sa nešto drugačijim stavom. Ti ljudi su rekli: „Ti imaš naše poverenje, mi smo protiv tvog stava. Ali, imaš naše poverenje. Tako da sam kupio vreme tri meseca, pa ćemo da vidimo šta će da bude sve u septembru“, kazao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Stefanović je 29. maja podneo ostavku na mesto predsednika beogradskog odbora SNS, nakon što su se lokalni odbori stranke izjasnili da su nezadovoljni njegovim radom.

- Advertisement -

Vučić je istakao da je važno da su opštinski odbori rekli šta misle, iako on misli da oni nisu uvek u pravu, kao što i on nije uvek u pravu.

„Tu smo da korigujemo, ali unutrašnji dijalog postoji u najvećoj stranci, za razliku od pesnica, međusobnog optuživanja za silovanja i najgore pronevere i drugih stvari u nekim drugim političkim partijama“, dodao je Vučić.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin saopštio da namerava da se kandiduje za predsednika Rusije

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je u razgovoru sa jednim od dobitnika državne nagrade za herojstvo u specijalnoj vojnoj...

Još priča na sličnu temu