VUČIĆ SE UKLJUČIO UŽIVO: Neće grom u koprive

Obavezno pročitajte

Vučić se uključio uživo u program

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uključio se u program RTV Pink gde će govoriti o aktuelnim temama u Srbiji.

Predsednik Vučić se na početku razgovora osvrnuo na epidemiološku situaciju u Novom Pazaru i istakao da u bolnici u tom gradu ima dovoljno opreme.

- Advertisement -

“Moralo je ranije da reaguje Ministarstvo zdravlja i sa pojavom novozaraženih proglasi bolnicu u Novom Pazaru kovid bolnicom, kao i da objavi da je nabavka limenih kovčega uobičajena procedura, a ne da dozvoli da se takva informacija pojavi u javnosti i da prostora za širenje dezinformacija”, rekao je predsednik Srbije.

Alt="Vučić"

– Potrudio sam se da prikupim podatke i jasno je da u Novom Pazaru u bolnici imaju najmoderniju opremu. To da tamo ima 3 respiratora su notorne laži. Svi respiratori rade, mi smo ih odneli, i trenutno tamo ima 3 lica na respiratorima. Ima tu i deo krivice sistema, moralo je više empatije i pažnje da se posveti novozaraženim pacijentima, to je trebalo ranije da postane Kovid bolnica.

Svi su umorni, ovo traje 4 meseca. Tamo ništa ne nedostaje, u Pazaru ima svega, i svi su učestvovali u tom političkom mitngu osim Rasima Ljajića, dodao je Vučić dodavši da neće da prizna optužbe.

Odgovorio na pitanje gde je bio dva dana

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je u TV uključenju uživo u jutarnji program na pitanje o svom zdravlju odgovorio da je dobro.

– Naravno da sam dobro, da nisam javnost bi o tomr bila obaveštena kao i dosad – rekao je Vučić u TV uključenju na TV Pink.

Na pitanje gde je bio dva dana, on je rekao da „grom u koprive ne ide“. Kako je kazao, hvala onima što brinu o mom zdravlju, koji bi voleli da se razbolim.

Ne znam ja ni šta je to 

Na opasku da su on i njegovo zdravlje „prvi na trendingu“ odnosno da su pojmovi Aleksandar Vučić i njegovo zdravstveno stanje trenutno najtraženiji pojmovi na internet pretraživačima, Vučić je novinarki rekao: Ne znam ja ni šta je to…“

– Sakrio sam se na terasi ovde u Predsedništvu, gde dosad nisam bio, kažu ovde je bolji hlad. Neće grom u koprive, ja sam dobro, kao što vidite. Ovo je 12. put da kažu da ću da umrem, još od 6. marta. Već tada su govorili da treba da umrem, posebno jer imam druge probleme – rekao je Vučić, odgovarajući na spekulacije povodom spekulacija da je zaražen korona virusom.

 On je dodao da nikome neće dozvoliti da se igra sa mirom i stabilnošću Srbije.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Španija, Irska, Belgija i Malta traže samit EU o prekidu vatre u Pojasu Gaze

BRISEL – Španija, Irska, Belgija i Malta žele da se održi samit Evropske unije o prekidu vatre u Pojasu Gaze,...

Još priča na sličnu temu