15 C
Belgrade
subota, 12 juna, 2021

VUČIĆ SE RASPLAKAO, MARIĆ GA IZBACIO IZ STUDIJA: Optužio Amerikance i saradnike da ga prate!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Tokom još jednog gostovanja kod Milomira Marića u Ćirilici Aleksandar Vučić je optužio Amerikance da su bili saučesnici u pokušaju državnog udara u Srbiji. Vučić tvrdi da su ga prisluškivali njegovi saradnici, kojima nije otkrio identitet, tako što su slušali njegove drugare sa stadiona sa kojima razgovara o fudbalu i objašnjava “znaju da se čujem sa njima pa su njih stavili na mere, nisu narko dilere, da bi prisluškivali ono što ja govorim i da vide da li bi mogli nešto da urade sa Amerikancima protiv mene”.

Zahtevam od Aleksandra Vučića da kaže koji su tačno Amerikanci radili protiv njega i bili deo zavere da se izvrši državni udar. Da li misli na tadašnjeg predsednika Trampa ili njegovog izaslanika Ričarda Grenela ili možda na zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjua Palmera.

Očekujemo i od ambasadora SAD Entonija Godfrija da saopšti građanima da li u rečima Aleksandra Vučića ima istine, odnosno da li su SAD ili neki njihovi državljani umešani u pripremu navodnog državnog udara u Srbiji. I sve to zajedno sa kriminalcima iz Srbije koji su, kako je rekao predsednik Srbije, od ljudskog mesa pravili ćevape.

- Advertisement -

Optužbe koje je izneo Aleksandar Vučić su izuzetno ozbiljne i ugrožavaju odnose Srbije sa jednom od najvećih sila na sveta pa je neophodno da se pod hitno utvrde sve činjenice o aferi prisluškivanje za koju predsednik Srbije tvrdi da je bila pokušaj državnog udara u koji je bio umešan “strani faktor”.

A kako nezvanično saznajemo od jednog ljudi iz publike posle emisije je potekla i diktatorska suza kod Marića u studiju. Marić ga je, kako tvrdi naš izvor izbacio iz studija, što će reći da se svaki ozbiljniji čovek ophodi prema Vučiću kao da je malo dete.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti