VUČIĆ SE RASPLAKAO, MARIĆ GA IZBACIO IZ STUDIJA: Optužio Amerikance i saradnike da ga prate!

Obavezno pročitajte

Tokom još jednog gostovanja kod Milomira Marića u Ćirilici Aleksandar Vučić je optužio Amerikance da su bili saučesnici u pokušaju državnog udara u Srbiji. Vučić tvrdi da su ga prisluškivali njegovi saradnici, kojima nije otkrio identitet, tako što su slušali njegove drugare sa stadiona sa kojima razgovara o fudbalu i objašnjava “znaju da se čujem sa njima pa su njih stavili na mere, nisu narko dilere, da bi prisluškivali ono što ja govorim i da vide da li bi mogli nešto da urade sa Amerikancima protiv mene”.

Zahtevam od Aleksandra Vučića da kaže koji su tačno Amerikanci radili protiv njega i bili deo zavere da se izvrši državni udar. Da li misli na tadašnjeg predsednika Trampa ili njegovog izaslanika Ričarda Grenela ili možda na zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja Metjua Palmera.

Očekujemo i od ambasadora SAD Entonija Godfrija da saopšti građanima da li u rečima Aleksandra Vučića ima istine, odnosno da li su SAD ili neki njihovi državljani umešani u pripremu navodnog državnog udara u Srbiji. I sve to zajedno sa kriminalcima iz Srbije koji su, kako je rekao predsednik Srbije, od ljudskog mesa pravili ćevape.

Optužbe koje je izneo Aleksandar Vučić su izuzetno ozbiljne i ugrožavaju odnose Srbije sa jednom od najvećih sila na sveta pa je neophodno da se pod hitno utvrde sve činjenice o aferi prisluškivanje za koju predsednik Srbije tvrdi da je bila pokušaj državnog udara u koji je bio umešan “strani faktor”.

A kako nezvanično saznajemo od jednog ljudi iz publike posle emisije je potekla i diktatorska suza kod Marića u studiju. Marić ga je, kako tvrdi naš izvor izbacio iz studija, što će reći da se svaki ozbiljniji čovek ophodi prema Vučiću kao da je malo dete.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu