19.9 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

VUČIĆ SE NAPIO KAO DUPE: Lupa gluposti i sramoti srpski narod! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U Beogradu je održan sajam „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino.

Naime, gledaoci su na pojedinim televizijama mogli da gledaju duže od sat vremena Vučićevo degustiranje vina, a predsednik se i sam pohvalio kako može „mnogo da popije“.

- Advertisement -

„Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu“, hvalio se predsednik Srbije u televizijskom prenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsedniku Vučiću, savetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

„Samo ja da probam“, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: „Ne, ne, ne…“ i uzeo natrag čašu vina od čoveka sa štanda.

- Advertisement -

„Ona se boji da sam pio previše, to je u redu“, rekao je predsednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da „nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka“.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala da predsednika uhvati za ruku, ali se on izmakao i jednim pogledom joj pokazao da je vreme da odustane i skloni se od njega, što je ona na kraju i učinila.


- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti