25.3 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

DUHOVI DEVEDESETIH PROGOVORILI: Vučić se kao mlad zaljubio u tranvestita!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dobro se svi sećamo navijača sa tribina koji pogrdno skandira pogrdna imena za Aleksandra Vučića, srpskog predsednika. Mada, posle toga on je počeo i sam sebe da naziva tim imenom i to sa ponosom. A sada je ekskluzivno za Slavija info Aca Stefanović ispričao kako je i nastala mantra koju izgovara cela Srbija.

DUHOVI DEVEDESETIH PROGOVORILI: Vučić se kao mlad zaljubio u tranvestita! 1

Naime u Srpskoj radikalnoj stranci devedesetih godina nisu bile strane orgije i bludničenja sa maloletnim devojkama, kako govori Aca Stefanović za Slavija Info, jedan od osnivača radikala, ipak momenat kada blud, prelazi u Sodomu i Gomoru jeste kada Mirko Vujičić, koji je inače bio pedofil doveo Aleksandra Vučića u stranku.

Tada, mlad i pun elana, Aleksandar, bivši novinar sa Pala i novi radikalni jurišnik voleo je da pojuri i na momke. Jedan od tih momaka je bio najpoznatiji beogradski tranvestit Likana.

- Advertisement -

Sve se desilo jedne zimske večeri, kada je tada mladi bolesnik u razvoju Aleksandar priveden u policijsku stanicu. Uhapšen je na štajgi, zajedno sa Likanom. O tome je jadni Likan pisao, ali su svi mediji ostajali nemi zato što je policija preuzela zapsnik i istini na volju, predala ga sudu, ali se tada u igru uključila i UDBA i Vučićev otac, znajući da se Vučić sprema za nešto veće i da se mora prikriti njegov pederluk kako bi mu se olakšao put za dolazak na vlast koji će uslediti tek dvadeset godina potom.

O ovom ekskluzivnom sadržaju iz Vučićevog ljubavnog života, osim Ace Stefanovića svojevremeno je pisao i Tabloid, navodeći da se Vučić zaista zaljubio u tranvestita i da je posle raskida nastavio redovno da se viđa sa tom osobom, davajući joj 50e za seksualna uživanja.

Aca Stefanović je pozvao Zagorku Dolovac da reaguje na njegove navode, jer kada je Vučić uhvaćen na gomili sa Likanom, tada su seksualne perverzije u tadašnjoj SRJ bile kažnjive. A ovo je samo jedna od mnogih priča koje mogu ljudima u Srbiji da dostave do znanja zbog čega nam se cela politička scena davi u perverzijama i zašto je na čelu država baš jedna Ana Brnabić i Aleksandar Vučić, i zašto se baš u ovo vreme dok su oni na vlasti uvodi Zakon o istopolnim partnerstvima. Radi nesrećne ljubavi, rešio je da nam svima zatre seme, poreklo i budućnost.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti