VUČIĆ SE IGRA SA TRAMPOM: Srbija u problemu!

Obavezno pročitajte

Sudeći po kampanji koja je otpočela u medijima deluje da je Vučić već otpisao Trampa i da je pokrenuo kampanju medijskog saniranja štete od sporazuma koji je potpisao u Vašingtonu. Plejada raznoraznih analitičara i „karijernih diplomata“ se utrkuju da objasne kako pobeda Džozefa Bajdena uopšte ne bi bila problem za Srbiju iako su se do juče ti isti upinjali da objasne kako je Bajden srbomrzac i kako samo uz Trampa možemo ponovo biti bliski sa Sjedinjenim Američkim Državama.
vučić,

Bez obzira na sve te „ekspertske“ priče jasno je da je Srbija kao država u problemu pre svega zbog toga što nemamo politički život i institucije koje bi mogle da saniraju štete koje nastupaju zbog turbulentnih promena u svetu.

- Advertisement -

a razliku od kosmetskih Albanaca koji su vrlo tesno prihvatili ono što je potpisano u Vašingtonu i koji shodno tome lako mogu da taj dokument odbace, Vučićev režim nije dozvolio nikakvu kritiku i pred očima međunarodne zajednice ispalo je da čitav srpski narod fanatično podržava Trampove predloge i njega lično.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu