VUČIĆ SAM SEBI NAMEŠTA ROBIJU: Nogo sve razotkrio, Profa Vuletić razvalio Vučića!

Obavezno pročitajte

Povodom večerašnje farse Aleksandra Vučića, na društvenim mrežama reagovali su profesor Vladimir Vuletić i Srđan Nogo.
Ludi Fahrijev sin je najavio večeras na RTS-u da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sutra podneti krivičnu prijavu „sami protiv sebe“, ali postoje oni koji su krivične prijave protiv njih dvojice podneli još mesecima unazad.

– Čemu ova lazna krivična samoprijava (što je čini krivičnim delom, koje će u povraćenoj pravnoj državi biti procesuirano), kad je još 9. marta Vladimir Vuletić podneo dve prave krivične prijave protiv A. Vučića i A. Vulina, osumnjičenih za zlouporebu službenog položaja u istrazi slučaja Belivuk – pitanje je pokreta „Crno na belo – za pravednu Srbiju“.

Naime, naprednjački lider najavio je da će on i Vulin sutra podneti krivičnu prijavu „sami protiv sebe“ zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka, ali ovo pitanje je izgleda bilo postavljeno daleko ranije.

- Advertisement -

Bolesni diktator je istakao i da je spreman da ide na poligraf i odgovara na pitanja – da li se ikada video sa Belivukom i Miljkovićem, kao i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

Na večerašnji igrokaz reagovao je Srđan Nogo, koji je izjavio da Vučić i Vulin sami sebi nameštaju robiju, jer je lažno prijavljivanje krivično delo, a ako nije lažno, onda znači da je prijava osnovana i da je istina da su njih dvojica rukovodili kriminalnim klanom Belivuka!

8 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

FILMSKI DEBI AKADEMIKA MRĐANA BAJIĆA

Dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Mrđan Bajić, inače jedna od najvećih uzdanica odlazećeg predsednika SANU Vladimira...

Još priča na sličnu temu