23.8 C
Belgrade
subota, 25 septembra, 2021

VUČIĆ REŽIRA: Novi policijski čas i drugi talas zbog priznavanja Kosova?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić i dalje neprikosnoveno balansira

Pobuna koja je počela u Srbiji, naizgled je splasnula. Ona se mora nastaviti. Vlast je već spremila veleizdaju po pitanju Kosova i Metohije, i ponovo najavila prinudnu vakcinaciju. Ako vam ova najava zvuči dramatično, imajte u vidu sledeće…
Medijski prostor zagađen je lažima do zasićenja. 13. jula, Srbiju je obišla vest da je obukcija izvršena na Institutu za patologiju nad 17 obolelih od koronavirusa pokazala zastrašujuće rezultate.

vučić,

Mogli ste videti ovakve naslove: „Mladi i zdravi umiru za dva dana: Srbija uradila 17 obdukcija preminulih od korone“. Vest je preneo izvesni penzionisani kardiohirurg zvani Miljko Ristić, na omiljenom srpskom đubretarskom mediju „Pinku“. Predsednik se odmah javio zavodeći obavezno nošenje maski, ponovo preteći policijskim časom i prinudnom vakcinacijom vakcinama koje još nisu izmišljene, ali je on u pregovorima „sa jednom pouzdanom zemljom“.

- Advertisement -

Juče smo, međutim, mogli da čujemo ubedljiv demantij: prof. dr Duško Dunđerović, v.d. upravnika Instituta za patologiju Medicinskog fakulteta, objavio je da nikakvih obdukcija nije bilo i da je Institut za javno zdravlje „Batut“ dao preporuku da se obdukcije preminulih od kovida 19 ne rade iz epidemioloških razloga, ali i zbog nedovoljne opremljenosti ustanova. Kako je rekao, nijedna ustanova u Velikoj Britaniji, a kamoli u Srbiji, nema uslove da bezbedno obavi obdukciju preminulih od kovida 19.

Dakle, Miljko debelo laže, a u toj laži mu mediji poput pomenutog đubretarskog „Pinka“ i drugih državno-korporativnih medija koji su istu lažnu vest objavili bez provere – svojski pomažu. Hajde da se upitamo zašto?

Potpuno nesposobna, i uveliko nelegalna vlada kojoj je mandat istekao još 3. juna, već je ekonomski razorila Srbiju, pripremila veleizdaju Kosova i Metohije, i sad joj je do potpunog raspada neophodan ‘drugi talas’ kako bi izbegla linč besnog naroda. Zato će ‘mere’ postajati sve luđe, uz veći teror prema svakom ko se usudi da se služi zdravim razumom. Maske ne služe ničemu, i zapravo su dokazano štetne. Američki novinar Ben Svon, prijavljen i na Hajvu kao naš @benswann, napravio je obiman pregled naučnih istraživanja o maskama, i došao do jasnog zaključka: maske ne samo što ne štite vaše zdravlje, već su i štetne!

- Advertisement -

Dakle, ne samo što medicinske maske ne sprečavaju širenje virusa, već je istraživanjem iz 1995. dokazano da vas nošenje platnenih maski izlaže većem riziku od infekcije! Želi li to vlada da nas poubija? Ne pre nego što nas opljačka! Kroz kupovinu opasnih maski i kažnjavanje onih koji odbijaju da izvrše samoubistvo, vlada očigledno ima nameru da eliminiše svaku pobunu koja bi zločinačku laž dovela u pitanje.

Sve to uprkos očevidnim činjenicama koje možete naći svuda – osim na korporativnim medijima! Na primer, evo tehničkog predstavnika SZO, dr Marije Van Kerkhofe, koja objašnjava da ‘asimptomatski slučajevi’ ne prenose zarazu:

Asimptomatski slučajevi ne prenose zarazu (eng.)

Komentar dr Dejvida Samadija (eng.)

Ovo je bilo izrečeno još 14. juna, ali se svi po medijima i dalje pretvaraju kao da to nije istina! Umesto da ovo bude vest za naslovne strane!

Ali ni to nije sve. Testovi su takođe stravična prevara u funkciji dezinformisanja, jer su u potpunosti nepouzdani, kako to jasno pokazuje jasno pokazuje Belgijanac, dr Paskal Sakre u svom opširnom stručnom tekstu pod naslovom „Testovi: Još jedna cigla u zidu planirane igre dezinformisanja oko kovida 19“ (eng.)

Pošto se testovi mogu potpuno proizvoljno tumačiti, oni verovatno i služe za ‘štelovanje’ brojeva po potrebi, odnosno manipulaciju drugim, trećim, četvrtim i ko zna kojim talasom. Setićete se kako je tu prevaru efikasno razorio Tanzanijski predsednik Džon Magufuli…

Evo ponovo Bena Svona koji u ovom videu dokumentovano objašnjava da su brojevi oko koronavirusa napumpani preko svake mere i da virus uopšte nije opasan za ogromnu većinu stanovništva. Koliku većinu? Pogledajte naslovni grafikon. On takođe objašnjava zašto praćenje kontakata nema nikakvog zdravstvenog smisla:

Ako nošenje maski, zatvaranje i vakcinisanje ne pomažu, šta vi mislite, zašto vam vaši ‘dragi’ političari to rade?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti