14.8 C
Belgrade
ponedeljak, 18 oktobra, 2021

VUČIĆ REŠIO: Koluvija izlazi na slobodu, ne zanima ga cena!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Akcija državnog vrha, zvana „oslobađanje Koluvije“, u punom je jeku i čini se da naprednjaci na čelu sa Aleksandrom Vučićem neće odustati sve dok Predrag Koluvija ne bude oslobođen. Sve je počelo njegovim puštanjem iz pritvora, nastavilo se skandaloznim intervjuom koji je vlasnik Jovanjice dao Vladimiru Đukanoviću, a vrhunac je bila odbrana od strane Vučića iz Dubaija.

Ipak, tu nije bio kraj, već je danas obelodanjeno da su na saslušanje pozvani direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodan Milenković i šef operative Dušan Mitić.

Kako je navedeno, razlog je slučaj „Jovanjica“, koji se baš posle intervjua Koluvije sa Vladimirom Đukanovićem pokrenuo u javnosti.

- Advertisement -

I direktor MUP Rebić pozvan na poligraf

Poziv na saslušanje policajaca zbog slučaja Jovanjica odjeknuo je na društvenim mrežama, gde su opozicioni političari saglasni – sve je ovo predstava da se definitivno oslobodi Predrag Koluvija.

– Šta hoćete? Da testirate policajce na poligrafu dok se mašina ne pokvari? Smeta ti istina, Vučiću?! – napisala je na Tviteru Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

- Advertisement -

Sličnog mišljenja je i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke…

– Alo, bre… Ima li još nekog živog policajca koji neće da mu šefovi budu Đuka i Koluvija, pa da se suprotstavi ovom ludilu? Dokle ćete ćutati?! Pa, ovo nema nigde na svetu, saslušavaju direktora policije i policajce koji su uhapsili Koluviju po treći put! – jasan je Aleksić.

Nikola Lakić, funkcioner Narodne stranke, navodi da se Vučić neće smiriti dok ne oslobodi Koluviju.

Danas je Slobodan Milenković Senta, hrabri policajac koji je otkrio Jovanjicu i uhapsio Koluviju pozvan na poligraf i pored činjenice da je pozitivan na koronavirus.

Oduzet mu je službeni pištolj i službena legitimacija.

Vučič je rešio da oslobodi Kuluviji i ne bira sredstva!— Nikola Lakic (@NikolaLaki3) October 8, 2021

– Danas je Slobodan Milenković Senta, hrabri policajac koji je otkrio Jovanjicu i uhapsio Koluviju, pozvan na poligraf i pored činjenice da je pozitivan na koronavirus. Oduzet mu je službeni pištolj i službena legitimacija. Vučić je rešio da oslobodi Koluviju i ne bira sredstva.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti