VUČIĆ RAZOČARAN U KOKEZU: Nije smeo na poligraf

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je veoma razočaran što bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza nije hteo da ide na poligraf.

Kako je Vučić dodao, očekivao je od pojedinih da ne idu na ovaj vid ispitivanja.

“Ja sam mislio na više raznih ljudi, a za nas je važno da nadležni organi uzmu stvari u svoje ruke. Kao što je sada važno što smo otkrili kako su neki pljačkali zemlju i desetine i desetine miliona evra iznosili iz nje preko Mauricijusa i Hong Konga, do Švajcarske i do mnogo drugih mesta i što se nadležni organi ne prave više gluvi nego su morali da reaguju, uveren sam da će otkriti i na carini oko ovih krivičnh dela, ko god da je ta krivična dela počinio, a ja neću da govorim o tome jer zaista o carini ne znam ništa.

Ja sam bio više razočaran što su ljudi za neka druga pitanja tražili da ne idu na poligraf, ali očigledno koga god pitate da ide na poligraf, a da to nisam ja, svi imaju isti odgovor, a to je da neće ni za živu glavu. Razočaran sam što Kokeza nije hteo da ide na poligraf. Naravno da sam razočaran. Za ove druge sam znao da neće ići na poligraf, kao što Pajtić, kao što Đilas nisu hteli da idu.

Neće ni jedan od njih na poligraf”, rekao je Vučić prilikom obilaska radova na izgradnji brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu