25.3 C
Belgrade
utorak, 27 jula, 2021

VUČIĆ PUSTIO PALMU NIZ VODU Evo ko je sledeći na udaru!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da ju je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma „zvao 15 puta, a možda i više“ nakon što je rekla da bi vlada trebalo da odmah padne pošto su iznete optužbe da su on i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić umešani u podvođenje maloletnica.

– Ako mene, koja nisam anonimna, Dragan Marković Palma zove 15 puta da bih ga na kraju blokirala, kakvim su torturama i pritiscima izložene žrtve pedofilije i oni za koje se sumnja da bi mogli da kažu nešto o tom slučaju – rekla je Sanda Rašković Ivić gostujući u emisiji „Među nama“ na televiziji Nova S.

Rašković Ivić je dodala da Markoviću nije odgovorila ni na jedan poziv, jer se „ponela kao psihijatar, a ne političar“.

- Advertisement -

– Znala sam da će Marković da napravi šou i galamu i da optužuje ko sve laže i ko mu sve navodno radi o glavi, koga će da vodi u Egipat, a koga u Grčku, što se i desilo – rekla je potpredsednica Narodne stranke.

Ona je istakla da bi svi koji se pominju kao mogući učesnici u podvođenju maloletnica trebalo da „izađu iz vlasti“ dok se slučaj ne reši i ocenila da „SNS apstinira od odbrane Palme i na neki način ga čak i otvara“.

– Meni je to znak da će Palma biti pušten niz vodu. Ako bi SNS branio Palmu, onda bi dodali i pedofiliju na sve afere koje su dokazale vrlo blisku spregu države i kriminala – zaključila je Rašković Ivić.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti