17.7 C
Belgrade
subota, 25 septembra, 2021

VUČIĆ PUŠTEN NIZ VODU: BIA otkazala poslušnost, objavila njegov presretnut razgovor!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Velika propaganda laži Aleksandar Vučića je puštena niz vodu od strane BIA, a sa njim izgleda da zajedno leti i njegov polubrat Andrej Vučić.

BIA je očigledno pratila američke izveštaje i konferencije za novinare gde je novi predsednik Sjedinjenih država Džozef Bajden jasno poručio da balkanski kartel mora pasti i da će seča njihovih kokainskih, ali i pedersko nastranih puteva uskoro biti prekinuta.

Prvi udarac je zadat. Kratak presretnut razgovor Andreja, čoveka koji zapravo vodi SNS kartel jer mu je brat devojčica sa pliećim grudima, što će reći da je zver pogođena direktno u glavu. Nazad ne postoji, napred možda neće biti jer ko god se pobuni protiv SNS klana završi kao Vlada Cvijan.

- Advertisement -

Pušteno tek toliko da zaintrigira ali i razočara slušaoca jer razgovor nije ceo, ali pušteno i da protrese kavez naprednjacima i da se naglasi kako im je kraj bliži nego što su očekivali.

STROGO POV Presretnuti razgovor Andreja (Boža Maljković: Kad tražim pare, Aleksandar Vučić mi da više nego što sam tražio i kaže – idi u Kovnicu)

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti