16.2 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

LAŽU USTA PICOUSTA: Vučić promenio datum otvaranja kliničkog centra!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Obećanje ludom radovanje“ – ovako bi se mogao opisati plan i program predsednika Aleksandra Vučića, koji čim nešto obeća – slaže. Tako je i u slučaju novog pompezno najavljivanog Kliničkog centra Srbije.

Vučić je 9. oktobra prošle godine najavio da će radovi na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije biti završeni u septembru 2021. i da će se tu lečiti građani iz cele zemlje, te istakao da jačanje zdravstva snaži ukupnu moć Srbije.

- Advertisement -

Do septembra sledeće godine, za manje od godinu dana biće završen čitav objekat u Kliničkom centru Srbije i opremljen najmodernijom opremom. Imaće sobe za intenzivnu, poluintenzivnu negu, operacione sale, dijagnostiku, Urgentni centar, sve što je neophodno – istakao je Vučić u oktobru 2020.

Septembar, koji je vrhovni vođa odredio kao vreme otvaranja Kliničkog centra se bliži, a rok je naravno pomeren.

On je prilikom obilaska radova danas najavio da će prva faza radova na novom Kliničkom centru u Beogradu, vrednih oko 69 miliona evra, biti završena do 1. decembra i da će „pre Nove godine“ građani moći da koriste usluge od urgentnog prijema do dnevne bolnice.

- Advertisement -

On je, takođe, u svom stilu naveo da će Klinički centar „izgledati kao spejs šatl za Srbiju“. Danas smo, međutim, videli kako radnici koji su gradili ovaj „spejs šatl“ u iščekivanju dolaska Vučića i Lončara vežbaju aplauze.

Predsednik bi mogao da pre svojih lažnih obećanja dobro razmisli da li će se ispuniti, a ostaje da vidimo da li će i ovaj drugi rok za otvaranje Kliničkog centra biti promenjen.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti