34.7 C
Belgrade
četvrtak, 18 avgusta, 2022

VUČIĆ PRIZNAO UŽIVO: Za nas nema srećnog rešenja za KiM!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Lajčaka očekujem u Beogradu odmah posle izbora. Najmanji je problem srušiti mene, rezultate neće srušiti. Da li ljudi žive bolje? Da! Da li žive dovoljno dobro? Ne… Kod mene nema tante za kukuriku, samo tante za tante… Prosečna plata do 2025. 900 evra… 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje ovog jutra uživo na televiziji. On u jutarnjem programu na nacionalnoj frekvenciji govori o svim aktuelnim temama.

- Advertisement -

– Lajčaka očekujem u Beogradu odmah posle izbora, ali moram da vam kažem da tu za nas nema srećnog rešenja… – rekao je predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje o nastavku dijaloga Beograda i Prištine na šta je on dodao da posao predsednika nije da obmanjuje ljude, svoj narod, ali da će nastaviti da se bori za srpski narod i njegove interese.

Vučić,
FOTO: PRVA TV PRINTSCREEN

 S Milom nisam u kontaktu, pozvaću ga u posetu posle izbora

Spreman sam uvek da razgovaram sa predsednikom Crne Gore kako bi se rešili problemi u odnosima dve zemlje i da ga pozovem u posetu Srbiji posle izbora, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Advertisement -

„Spreman sam i da pozovem predsednika Đukanovića u posetu Srbiji. Poslednji put smo razgovarali u Jerusalimu, otvoreno smo razgovarali o problemima SPC i nismo se po tom pitanju saglasili“, kazao je Vučić. Biću uvek spreman da razgovaramo ako se on, Đukanović, odazove tom pozivu, dodao je Vučić.

- Advertisement -
SourceKurir,
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti