5.2 C
Belgrade
nedelja, 24 oktobra, 2021

VUČIĆ PRIZIVA VATRU, VOLI MRTVE SRBE: Ako počnu da pale srpske kuće na Kosovu, daćemo NATO-u 24 sata da reaguje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Iako je 24 sata dovoljno da se zapale sve srpske kuće na Kosovu i Metohiji i pobiju hiljade ljudi, predsednik Vučić kaže da če biti smiren i odmeren u toj situaciji i naglašava da će dati vremena NATO paktu da reaguje.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija nije ušla na teritoriju KiM, jer Kumanovskim sporazumom i odlukama posle njega, kao i otvaranjem administrativnih prelaza, nema prava da to učini.

“Mi sa našim trupama nećemo ulaziti. Mir je najpotrebniji. Čekamo 24 sata da NATO reaguje. Ako počne pogrom stanovništva, Srbija će reagovati”, rekao je predsednik Srbije gostujući na Pink televiziji i naglasio da ga je NATO razumeo i da će učiniti sve da zaštiti srpsko stanovništvo”.

- Advertisement -

Vučić je precizirao da je tu poruku preneo generalnom sekretaru NATO-a Jensu Stoltenbergu.

Vučić je rekao ne želi da zbog neiživljenog političara iz Prištine koji se igra svojim safari vozilima zagorčava život blokirajući administrativne prelaze Albancima iz centralne Srbije na Kosovo i Metohiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Уз дужнос поштованје према Председнику Вучићу, али нема више времена за чеканје. Срби су угрожени на Космету мора се хитно реаговати, медју нјима и ја и моја породица већ више од 20 година смо под екстремним притиском, у овој како исламистићкој, тако и нацистичко-политићкој банана држави назване Космет. Или сад или никад, или че доћи до прогона и комплетно етничког чишћенја на Космету.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: